LİAD kadınları belediye kadınlarını misafir etti

Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) bünyesinde faaliyet gösteren LİAD girişimci kadınlar komisyonu Lüleburgaz Belediyesinde idari pozisyonda çalışan bayanlarla öğlen yemeğinde bir araya geldi.
LİAD kadınları belediye kadınlarını misafir etti

Lüleburgaz belediye başkan yardımcısı Kevser Özkan imar ve şehircilik müdürü Nermin Adak başta olmak üzere 15 Belediye çalışanının katıldığı yemekli buluşmada LİAD adına Genel sekreter Şadan Canaz konuşma yaptı.

LİAD kadınlar komisyonu olarak iki yıldır faaliyet de olduklarını belirten Canaz; ” Dernek olarak artık iş adamları derneği değil iş insanları derneği deme ihtiyacı hisseder olduk. Derneğimiz üyesi 30 civarında bayan üyemiz mevcut. Amacımız bayanlarımızı iş dünyasında daha aktif hale getirmek. Bu amaçla çalışmalar yapıyoruz. Yoğun bir faaliyet planımız var. Girişimci bayanlarımıza cesaret verme adına birçok aktivite çalışmalarımız var. Sizlere katıldığınız için teşekkür ediyoruz. “ dedi. 

Dernek kadınlar komisyonu faaliyetleri konusunda bilgi veren Komisyon başkanı Şükran Erçetin ise; LİAD üyesi bayanlar olarak Lüleburgaz’da bir eksiği doldurmaya çalışıyoruz. İlçemizde iş kadınları olarak böyle bir yapılanma ihtiyacını hissederek böyle bir komisyon kurduk.  Kurulduğumuz günden bu güne birçok seminerler yaptık. Geziler düzenledik. KOSGEB ve İŞKUR ile ortak projeler ürettik. Çevre derneklerle ortak çalışmalar ve toplantılar tertip ettik. LİAD’ın gücünü arkamıza alarak daha başarılı faaliyetlere imza atmaya çalışıyoruz. Siz değerli kamu çalışanlarımızla bir araya gelmeyi de önemli görüyoruz. Yaptığımız birçok faaliyetten sizleri haberdar etmek istiyoruz. Bu davetimize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. “ dedi.

Davet edilmekten mutlu olduğunu ifade eden Lüleburgaz belediye başkan yardımcısı Kevser Özkan ise;” LİAD bizim birçok projede beraber çalıştığımız proje ortağımız. Her ortamda bir birimizin faaliyetlerine destek veriyoruz. Bundan sonraki dönemde de bu tarz çalışmalarımız olacağını ümit ediyorum. Kadınların iş dünyasında başarılı olmasına belediye olarak da önem veriyoruz. Bu günde bizi davet etmenizden arkadaşlarımızla birlikte mutlu olduk. Teşekkür ediyoruz. “dedi.

 

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:26 tarihinde yazdırılmıştır.