Başkan Yüzen “ Başka Lüleburgazspor yok”

Lüleburgazspor Kulübü Yönetimi, geçtiğimiz akşam Onurkent Koza Restaurant’ta Birlik ve Dayanışma gecesi düzenledi.
Başkan Yüzen “ Başka Lüleburgazspor yok”

Gecenin açılış konuşmasını yapan Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Ogün Yüzen, Adaletspor ile Yeşilova takımlarının birleşmesiyle 1967 yılında Lüleburgaz’a doğan güneşin batmak üzere olduğunu belirtip “ Mücadele ettiğimiz Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta puan cetvelindeki konumumuz camiamıza yakışmamaktadır. Göreve geldiğim zamandan bu yana futbol dünyasını yakından tanımaya çalışıyorum. Özellikle de altını çizmek istiyorum. Sezon başından bu yana bir kuruş menfaat sağlamadan Lüleburgazspor’umuzu yaşatmak için gece gündüz çalışan kulüp personelimize yapılan tüm hakaretleri şiddetle kınıyorum. Şu an fedakârlık gösteren personelimiz olmasa herhalde haftasonu müsasabakaya çıkamayız. Bu nedenle gelişi güzel yapılan eleştirileri bir kenara bırakalım.

 

“Bu ateş sönmesin”

Kimin ne hesap soracağı varsa gece gündüz demeden bizleri arayıp sorabilir. Bu akşam burada istişare için toplandık. İçinde bulunduğumuz kaostan çıkmak için hepimiz birlikte fikirler üretmeli ve birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Sözlerimin başında dediğim gibi 1967 yılında Lüleburgaz’da bir güneş doğdu. Gelinen noktaya bakalım. Bu güneş batma aşamasında. Bu güneşi batırmamak için hep birlikte elimizi taşın altına koyalım. Bu ateş sönmesin. Başka Lüleburgazspor yok” dedi.

Başkanın konuşmasının ardından Lüleburgazspor’a desteklerinden ötürü MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal, Ahmetbey Belediye Başkanı Ünal Kaymaz, Evrensekiz Belediye Başkanı Halil Abanoz, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Tansel Barış ve Fenerbahçeliler Derneği Başkanına birer plaket armağan edildi. Belde Belediye Başkanları geceye katılamadıkları için plaketleri onlar adına vekillerine verildi.

Plaket töreni sonrasında sahne alan Rumeli Orhan ve Kemal geceye katılanlara müzik ziyafeti sundu.

 

Protokol geceye katılmadı

 

Geceye MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal ile Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı Tansel Barış ve ekibi, Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasan Başdemir, Berberler Odası Başkanı Yüksel Akın, Gıda Maddeleri Odası Başkanı İlhan Karaca, Demirciler Odası Başkanı Bekir Kasapoğlu, Yıldırım Spor Başkanı Remzi Mandacı, Büyükkarıştıran Spor Basın Sözcüsü Muhittin Bilgiç ve Lüleburgazspor’a gönül veren vatandaşlar  katılırken protokolden kimsenin olmaması dikkat çekti.Gökhan KAN

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:18 tarihinde yazdırılmıştır.