Hakan Dedeoğlu: Lüleburgaz spora ve sporcuya yatırım yapmalıdır

Hakan Dedeoğlu: Lüleburgaz spora ve sporcuya yatırım yapmalıdır

Uzun yıllardır, Lüleburgaz’da sporun ve sporcunun desteklenmesine yönelik faaliyetlerin içerisinde yer alan Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Dedeoğlu, Lüleburgaz Gençlikspor Güreş Takımı Antrenörü Ali Osman Kara ve Akademi Basketbol Koçu Gökhan Teksöz’e ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretler sırasında Lüleburgaz’da genç nüfusun enerjisine ve de bugüne kadar özellikle güreşte elde edilen önemli başarılara dikkat çeken Hakan Dedeoğlu, Ali Osman Kara’yı yıllardır gösterdiği çaba ve özveriden dolayı kutlayarak bundan sonra yapılacakların Lüleburgaz’ı daha da ileri taşıyacağını ifade etti.

Daha sonra Gökhan Teksöz ile bir araya gelen Dedeoğlu, basketbolun yaygınlaştırılması konusundaki ilgisinin ise daha Atatürkçü Düşünce Derneği şube başkanlığı yıllarına dayandığını belirterek şunları söyledi:

“ADD Şube Başkanlığı sırasında gerçekleştirdiğimiz Sokak Basketbolu turnuvaları ile o dönem için, kentimizde basketbola gönül vermiş genç kardeşlerimizin önemli bir talebine cevap verdiğimizi ve ayrıca basketbola olan ilgiyi arttırdığımızı düşünüyorum. Şimdiyse artık kurumsal çözümlere ihtiyacımız olduğu açık. Bu çözümleri hep birlikte devreye sokmamız gerekmektedir. Bu açıdan Gökhan Teksöz gibi taşın altına elini koyan herkese teşekkür ediyorum.”

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:26 tarihinde yazdırılmıştır.