Büyükkarıştıran’da CHP’ye büyük katılım

CHP Büyükkarıştıran Belde Örgütü’ne hafta sonunda yaklaşık 50 genç üye oldu. Gençler için önceki gün CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na rozet takma töreni düzenlendi.
Büyükkarıştıran’da CHP’ye büyük katılım

CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı Turabi Kayan, CHP Büyükkarıştıran Belde Başkanı Feyzullah İşbilir, CHP Büyükkarıştıran Belediye Başkan adayı Ertuğrul Çamlıca katıldı.

CHP  Büyükkarıştıran Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çamlıca’nın projeleri ve düşüncelerine destek verdiklerini bu nedenle CHP’ye üye olduklarını belirten gençler “Büyükkarıştıran Belediyesi’ne CHP Bayrağı’nı dikene kadar mücadelemiz sürecek” dedi.

 CHP  Büyükkarıştıran Belediye Başkan adayı Ertuğrul Çamlıca’da yaptığı konuşmada “Büyükkarıştıran geleceği olan bir belde. Bu nedenle halktan yana bir yönetimin göreve gelmesi gerekir. Bu düşünce ile yola çıktık.  Amacımız CHP bayrağını Büyükkarıştıran beldesine dikmek. Büyükkarıştıran’ın büyümesinden halkın da pay almasını sağlamak” dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen rozet takma töreninin ardından tüm partililer CHP önünde toplu fotoğraf çektirdi. Ertan BAYER 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Haziran 2024, 06:44 tarihinde yazdırılmıştır.