Gıda Maddeleri Odası üyeleri ile yemekte buluştu

Lüleburgaz Gıda Maddeleri Odası Başkanlığı, gerçekleştirilen Genel Kurul sonrası geçtiğimiz akşam Koza Restaurant’ta bir yemek düzenleyip üyeleri ile buluştu.
Gıda Maddeleri Odası üyeleri ile yemekte buluştu

Düzenlenen geceye Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, MHP Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan, MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal ve Yönetim kurulu Üyeleri, Terziler Odası Başkanı Ahmet Kurnaz, Elektrikçiler Odası Başkanı Yılmaz Özeltin, Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç, Kahveciler Odası Başkanı Nazif Kıvılcım, Marangozlar Odası Başkanı Hasan İsmailler, Demirciler Odası Başkanı Bekir Kasapoğlu, Lüleburgazspor Başkanı Ogün Yüzen, Belediye Meclis Üyesi Çağrı Filiz ve çok sayıda oda üyesi esnaf katıldı.

Gerçekleştirilen seçimi kazanarak tekrar başkan seçilen İlhan Karaca ve Yönetim Kurulu Üyeleri mekânın girişinde misafirlerini karşıladılar. Gecenin başlangıcında bir konuşma yapan Başkan Karaca, üyelerine kendisine gösterdikleri teveccüh için teşekkür etti ve sözü Başkan Halebak’a bıraktı.

Başkan Halebak konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak “Ben başkanlık yaptığım sürece hiçbir siyasi parti ve rakibime çamur atmadım ve karalamadım. Çünkü bizlerin görevi halkımıza hizmet vermektir. Verilen hizmetlerin sonunda karar mercii de halktır. Birlik ve beraberlik içinde çalışmak aslolandır” diyerek Başkan Karaca ve Yönetimini kutladı.

 

Birlikte yenen yemek sonrası gece sona erdi. Gökhan KAN

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:15 tarihinde yazdırılmıştır.