Bakan Müezzinoğlu Lüleburgaz’a geldi

Bakan Müezzinoğlu Lüleburgaz’a geldi

 Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, dün Lüleburgaz’a gelip T-Cafe’de Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri birlikte kahvaltı yaptı.

Kahvaltıya Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, AK Parti İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, Lüleburgaz İlçe Başkanı Akın Kamacı, Belediye Başkan adayları ve daire müdürleri katıldı.

 

Oda başkanları ile görüştü, seçim bürosunu açtı

Hep birlikte yapılan kahvaltı sonrası konuşan Bakan Müezzinoğlu “AK Parti olarak bizler her zaman milli iradenin yanında yer aldık. 11 yıllık iktidarımız boyunca hemen hemen her 1,5 yılda bir seçim olsun, referandum olsun halkımıza danıştık ve her iki oydan birini alarak bugünlere geldik. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde de 30 Mart akşamı milletimizin vereceği yetki ile yolumuza devam edeceğiz. Bizim için asıl olan milli iradedir” dedi. CHP’ye de yüklenen Bakan “Atatürk’ün gölgesinde yan gelip yatan zihniyet, Adnan Menderes’i asanlar, dün darbe girişimlerini alkışlayanlar, milletin iradesine saygı göstermeyi bilmeliler. Sağlık alanındaki çalışmalarımızı ortada. Daha düne kadar ambulans ve polis araçları benzin mazot bulamazken ambulans sayımız 4 bini geçti. Ama bazı kesimler güçlenen Türkiye’den rahatsız oluyorlar. İsrail’in rahatsız olmasını bir başka ülkenin rahatsız olmasını anlıyorum ama CHP’yi anlayamıyorum. Milliyetçiyim diyen MHP’yi de anlamakta güçlük çekiyorum. Ama bu milletin umutlarını karartmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.

Bakan Müezzinoğlu daha sonra Oda Başkanları ile basına kapalı bir toplantı yaptıktan sonra İstanbul Caddesi üzerindeki seçim bürosuna geçti. Buranın kurdelesini kesip hayırlı olması dileğiyle hizmete açtı. Açılış sonrası partilerle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Birçok Lüleburgazlı Bakanın yolunu kesip zor durumda olduklarını belirtip Müezzinoğlu’ndan yardım talep ettikleri gözlendi.

Esnaf ziyaretleri esnasında Bakan Müezzinoğlu, Kubbeler altında bulunan Tarihi Eserler Derneği’ni de ziyaret etti.

 

Çaycıdan söz aldı

Sigaraya karşı olması ile bilinen Müezzinoğlu kubbeler altında hizmet veren Tezcan Çay Evi’nin sahibi Tayfun Tezcan’dan sigara paketini aldı ve bir daha sigara içmemesini istedi. Kendisinden bu konuda söz aldı.

 

Altıyolda AK Parti’ye sitem vardı

Bakan Müezzinoğlu esnaf ziyaretlerinin ardından Altıyol’a gidip roman vatandaşlarla buluştu. Bakanın mahalleye gelişinde coşku vardı. Fakat daha sonra roman vatandaşlar “Parti yanlış yapıyor. Seçimleri kazanmamak için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Başkan Adayı Gürel Balkan mahalleye hiç gelmiyor” diyerek sitem ettiler. Bakan Müezzinoğlu da bu sitemlerin ardından mahalleden erken ayrıldı. Gökhan KAN

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:22 tarihinde yazdırılmıştır.