Trafik Haftası buruk kutlandı

7-13 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen Trafik Haftası kutlamaları kapsamında dün Lüleburgaz’da Trafik Haftası Kutlama programı düzenlendi.
Trafik Haftası buruk kutlandı

 İlçe Trafik Komisyonu tarafından hazırlanan ve saat 14:30’da başlayan programa Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak,  Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı  Hüsnü Aldemir,   İlçe Jandarma Komutanı Hasan Taner Özbey, İlçe Emniyet Müdürü  Ali Koca, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Nedim Çetin, İlçe Müftüsü İsmail Günay, oda ve dernek başkanları, daire müdürleri, muhtarlar siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Programda bir konuşma yapan Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amir Vekili Emniyet Amiri Emel Uzunca Derin “Ülkemizde son yıllarda trafik denetimleri arttırılsa bile, trafik kültürünün az olmasından dolayı her yıl orta büyüklükte bir ilçe nüfusu kadar vatandaşımız trafik kazalarında hayatını kaybediyor. Bir il nüfusu kadar vatandaşımız da trafik kazalarında yaralanıyor veya sakat kalıyor.  Ülkemizde yaşayan ailelerim yüzde 80’i mutlaka bir trafik kazasına bulaşmış durumda.  Bu nedenle ülkemizde trafik kültürünü geliştirmek ve trafik bilincini arttırmak amacıyla trafik haftasını düzenliyoruz” dedi.

 

Konuşmasının sonunda ise Manisa Soma’da yaşanan elim kazada hayatını yitiren işçilerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına da başsağlığı diledi.

 

Lüleburgaz Hükümet Konağı önünde Çelenk Konma töreni ile başlayan tören Hükümet Konağı önünde kurulan stantların gezilmesiyle sona erdi.

 

Gökhan KAN

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:16 tarihinde yazdırılmıştır.