Emirali- Sakızköy yolu tehlike saçıyor

Lüleburgaz’a bağlı Emirali ve Sakızköy arasındaki yol sürücülere zor anlar yaşatıyor. Yolda ara ara dökülen mıcırlar arabaların yolda kaymasına neden olduğu için şoförlere direksiyon hakimiyetini kaybettiriyor.
Emirali- Sakızköy yolu tehlike saçıyor

Lüleburgaz’dan Ahmetbey’e giden şoförler burada özellikle Emirali ve Sakızköy arasındaki yolda büyük zorluklar çekiyorlar. Kırklareli İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından bu yolla dökülen mıcırların arabaların zemine tutuşunu engellendiği ileri sürüldü. Şoförler bu yolda yetkililerden gerekli önlemleri almasını istedi.

 

Köylüler yaptıkları açıklamada: “Sık sık bu yolda kazalar oluyor. Yol genellikle asfalt ama bazı yerlerde çukur olduğu için yetkililer bu çukur olan yerlere mıcır döktüler. Özellikle yollarda ara ara mıcır döküldüğü için şoförler bu mıcır dökülen yerlerde direksiyon hakimiyetini kaybediyorlar. Böyle olunca da kazalar artıyor. Yetkililerden yol için gerekli çalışmanın yapılmasının yanında bu yolda trafik işaret levhalarının da asılmasını talep ediyoruz” dediler.

 

Yılmaz ORUÇ

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:23 tarihinde yazdırılmıştır.