Ölümden döndü

Lüleburgaz Cumhuriyet Mahallesi Turgutbey Caddesi üzerinde Salı akşamı kamyon ile motosikletin kafa kafaya çarpışması sonrası 2 kişi yaralandı. Diğer taraftan Turgutbey Caddesi’nde son haftalarda motosiklet kazaları artış gösteriyor.
Ölümden döndü

Alınan bilgiye göre Şenol Baruş idaresindeki 39 AH 900  plakalı kamyon, Cumhuriyet Mahallesi'nde Mahmut Ümit Ulger'in kullandığı 39 EY 402 plakalı motosiklet ile çarpıştı.

 

Turgutbey Caddesi Eflani Siteleri önünde ters şeritten gelen motosiklet ile kamyon kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan sürücü Mahmut Ümit Ulger ile motosiklette bulunan Halil İbrahim Demir’e 112 sağlık ekipleri ilk müdahaleyi burada yaptı. Daha sonra yaralılar Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Mahmut Ümit Ulger, Edirne’ye sevk edilirken Halil İbrahim Demir ise taburcu edildi.

 

Turgutbey’de bir haftada 3 kaza

Lüleburgaz’da Turgutbey Caddesi geniş ve trafik yoğunluğunun en az olduğu caddelerden bir tanesi. Ama son zamanlarda caddede trafik kazaları sayısı artmaya başladı. Son haftalarda caddede 3 motosiklet kazası meydana geldi. Bu kazalarda özellikle sürücülerin kontrolsüz olarak araçlarını sürdüğü ileri sürüldü. Diğer taraftan vatandaşlar bu caddede ara ara trafik denetimlerinin yapılmasının kazları önleyeceğini söylediler.

 

Yılmaz ORUÇ

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 21:27 tarihinde yazdırılmıştır.