Sebahattin Gezici için Briç Turnuvası düzenlendi

Lüleburgaz Briç Spor Kulübü tarafından organize edilen Sebahattin Gezici Anısına İkili Briç Turnuvası 18 Eylül.2014 Perşembe akşamı Petrol-İş Sendikası Trakya Şubesi Lokali’nde yapıldı.
Sebahattin Gezici için Briç Turnuvası düzenlendi

 Çevre il ve ilçelerden briç severlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvada 16 masada 32 çift mücadele etti.

Beklenenin üzerinde katılım olunca Lüleburgazlı briççiler misafirperverlik örneği göstererek dışarıdan gelen sporculara öncelik verdiler.

 Hakemliğini Burhan Yavuz ve İpek İkikarakayalı’nın üstlendiği turnuva 12 tur 24 board üzerinden mittchell dolaşım tekniği ile oynandı.

Daha önce Cumhuriyet İkili, Trakya İkili turnuvalarını kazanan İsmail Erdem-Nadir Çıtak çifti bu anlamlı günde de 1. olarak koleksiyonlarına bir kupa daha eklediler.

Turnuva öncesi Trakya Bricinde görev değişimi oldu.

Trakya Bölge Temsilcisi Bilal Tığlı’nın görev süresinin dolmasıyla Kırklareli Briç İl Temsilcisi Burhan Yavuz Bölge Temsilciliğine atandı.

Burhan Yavuz’dan boşalan Kırklareli Briç İl Temsilciliği görevine de  Günay Gürsoy atandı.

 Görevi devir alan Günay Gürsoy Kırklareli briçine hizmetlerinden dolayı Burhan Yavuz’a teşekkür ederken yeni görevinde başarılar dileyerek günün anısına plaket hediye etti.

Sebahattin Gezici Anısına düzenlenen ikili briç turnuvasında “Gezici Ailesi” de hazır bulundu.

Merhum Sebahattin Gezici’nin kızı Gonca Gezici, oğlu Utku Gezici kardeşi Alaattin Gezici taziyeleri kabul ederken Briç camiasının göstermiş olduğu vefadan dolayı müteşekkir olduklarını belirttiler.

Briç sporuna verdiği emeklerden dolayı şükran plaketini Kırklareli Briç İl Temsilcisi Günay Gürsoy Murhum Sebahattin Gezici’nin kızı Gonca gezici ve oğlu Utku Gezici’ye takdim etti.

Ulu Önder Atatürk, şehitlerimiz ve Sebahattin Gezici adına 1 dakikalık saygı duruşuyla turnuvaya geçildi.

Turnuva sonunda Gençler kategorisinde 1. olan Muhammed Furkan Özden – Şamil Yekeler çiftine madalyalarını Günay Gürsoy, Genel 3. olan Danyal Altay – Bülent Şahin çiftine kupasını Utku Gezici, Genel 2. olan Erdal Olcay Ercan – Bora Er çiftine kupasını Gonca Gezici, Genel 1. olan İsmail Erdem – Nadir Çıtak çiftine kupasını Lüleburgaz Belediye Başkanı  Emin Halebak sundu.

Kupa töreni esnasında briç camiasına hitap eden Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak  Emin Halebak; “Pek çok spor dalında gördüğümüz fanatizm ve holiganlığın yanında Bricin bütün Trakya’da yaratmış olduğu dostluğu, paylaşımı, sevgiyi, Sebahattin Gezici’ye gösterilen vefayı görmek çok güzel, bu tablonun devamı için Belediyemiz olarak briçe destek olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı  Emin Halebak, Gezici Ailesine baş sağlığı dileyerek sözlerini tamamladı.

Sebahattin Gezici İkili Briç Turnuvası ilk 5’e girenler şöyle oluştu;

1             %67,86 Nadir Çıtak – İsmail Erdem (Lüleburgaz)                              

2             %62,66  Erdal Olcay Ercan – Bora Er (Çorlu)

3             %56,87  Danyal Altay – Bülent Şahin (Çorlu)

4             %56,39  Uğur Kaymak – Mert Özcan (Edirne)

5             %56,10  Kemal Cesur – Alaattin Gezici (Pınarhisar)

Gençler  Muhammed Furkan Özden – Şamil Yekeler (Edirne)

 

 

 

 

Ertan BAYER 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:15 tarihinde yazdırılmıştır.