Lüleburgaz’da bayram coşkusu

Lüleburgaz Belediyesinin geleneksel bayramlaşma programı bu yıl da Lüleburgaz Belediyesi önünde gerçekleşti.
Lüleburgaz’da bayram coşkusu

 Lüleburgaz Belediye Başkanı, Emin Halebak tüm Lüleburgaz halkının, belediye çalışanları, oda başkanları ve ileri gelen konuklarla bayramlaştı.

 

Kurban Bayramı nedeniyle Lüleburgaz Belediyesi tarafından da Kurban Bayramı’nın 1. Günü olan 4 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 14.00’de Lüleburgaz Belediyesi önünde bayramlaşma programı düzenlendi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Belediye Başkan Yardımcıları Kevser Özkan ve Rasim Aslan, Belediye Meclis Üyeleri Burhan Keskinoğlu, Zehra Artan, Fuat Baldırlı, Özgen Yılmaz, Darcan Yılmazoğlu, Enver Özgür,  Günsel Solak ve Daire Müdürleri ile birlikte Lüleburgaz halkını karşıladı.

Bayramlaşma törenine Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz,  Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, 23. Dönem Kırklareli Milletvekili Dr. Tansel Barış, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Asker, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü  Ali Koca,  Lüleburgaz İlçe Jandarma Komutanı Hasan Taner Özbey ile birlikte, muhtarlar, il genel meclis üyeleri,  belediye meclis üyeleri,  meslek odaları, siyasi parti temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma törenine özellikle CHP’nin yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti.

Özcan ÇELTİKLİ-Hasan GÜNER

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:21 tarihinde yazdırılmıştır.