Amatör Spor Haftası görkemli kutlanacak

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner Polat, “13-19 Ekim Amatör Spor Haftası” nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirtti.
Amatör Spor Haftası görkemli kutlanacak

Her yıl tüm Türkiye’de 13-19 Ekim tarihlerinin Amatör Spor Haftası olarak kutlandığını belirten Polat, Lüleburgaz İlçe Spor Müdürlüğü olarak bu yıl çeşitli etkinliklerin yer aldığı bir kutlama programı düzenleyeceklerini söyledi. Amaçlarının spor için farkındalık yaratmak olduğunu belirten Polat “Tüm dünyanın spora yöneldiği günlerde biz de farkındalık yaratmak adına Amatör Spor Haftası’nı görkemli bir şekilde kutlamak istiyoruz. Biliyoruz ki başarı sağlığa endekslidir. Sağlık ta sporsuz olmaz. Bu nedenle 13 Ekim Pazartesi günü saat 17:00’de Hükümet konağı önünden başlayacak kortej yürüyüşümüze tüm Lüleburgaz halkını davet ediyoruz” dedi.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri her branştan sporcu ve hocaların spor kıyafetleri ile bando ve müzik eşliğinde kortej yürüyüşü ile başlayacak. Yürüyüş Kongre Meydanı’nda sona erecek. Meydanda tüm spor branşlarındaki sporcuların katılımı ile bir halk konseri verildikten sonra ikram yapılması ile etkinliğin ilk günü sona erecek. Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında futbol, basketbol, voleybol, tenis, atletizm, masa tenisi, judo müsabakaları ile bisiklet yol yarışı düzenlenecek.

19 Ekim Pazar günü saat 13:00’te de Amatör Spor Haftası müsabakalarında dereceye giren sporcu ve antrenörlerin ödüllendirileceği ödül töreni ile etkinlikler sona erecek.

Gökhan KAN

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:23 tarihinde yazdırılmıştır.