Başkan Aksakal Adaylığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal, 17 Kasım ile 31 Aralık 2014 tarihleri arasında Türkiye genelinde İlçe Başkanlığı Olağan Kongre sürecinin yapılacağını belirtti.
Başkan Aksakal Adaylığını açıkladı

2015 yılı Ocak Ayı’nda da Türkiye genelinde İl Başkanlığı Kongrelerinin yapılıp sonuçlandırılacağını ifade eden Başkan Aksakal “11 Haziran 2013 tarihinde Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin atamasıyla göreve geldim. 16 aylık İlçe Başkanlığım döneminde yapmış olduğumuz etkinliklerde köy köy belde belde ziyaretler gerçekleştirip MHP’nin üye sayısını 268 üyeden 1100 üyeye ulaştırdık. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde aday gösterdiğimiz Murat Mahir Altan ile MHP’nin 49 yıllık geçmişinde bugüne kadar ulaşılamayan üstün bir başarıya imza attık. Üstün bir çalışma performansı gösterip adayımız, şahsımız, yönetim kurulumuz, partimizin çok kıymetli üyeleri ve bize gönül veren dostlarımız sayesinde başarılı olduk. Halkımızın bizi 7 Meclis Üyesi ve 1 İl Genel Meclisi Üyesi ile seçim süreci sonunda böylesine onurlu ve ağır bir görevi başarı ile vazife olarak Lüleburgaz’a hizmet konusunda takip ve izleme sorumluluğumuzun bilinciyle ödüllendirdiğini düşünüyorum.

Bu ödül noktasında MHP İlçe Başkanlığı yarışmasında sorumluluğumuzu yarım bırakmamak adına MHP İlçe Başkanlığına tam kadro ile tekrar aday olduğumu tüm Lüleburgaz halkına ve teşkilatıma ilan ediyorum” dedi.

 

Gökhan KAN

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:19 tarihinde yazdırılmıştır.