Damat Kuaför fark yaratıyor

Lüleburgaz’da erkek kuaförlüğüne farklı bir bakış açısı getirmeyi başaran Damat Kuaför, hizmetlerine aralıksız devam ediyor.
Damat Kuaför fark yaratıyor

Havaların soğumasıyla birlikte kış aylarına özel saç ve cilt bakım kürlerini de hizmetlerine ekleyen Şaban Yalçın, gördükleri yoğun ilgiden oldukça memnun olduğunu söyledi.

 

Damat Kuaför & Spa’nın sahibi Şaban Yalçın; “Yedi yaşında başladığı kuaförlük mesleğine büyük bir tutkuyla bağlı olduğunu belirten Yalçın; “Kuaförlüğe İstanbul’da, yedi yaşında okul çıkışlarında berber çıraklığı yaparak başladım. İstanbul’da gördüğüm her yeniliği memleketim, Lüleburgaz’a getirdim. Uzun yıllardır Lüleburgaz halkına, kaliteyi, uygun fiyatı, güveni, hijyeni ve görselliği ön planda tutarak hizmet verdim. Bir buçuk yıldır da yeni salonumuzda hizmet vermeye devam ediyoruz.

 

Bizi tercih eden müşterilerimize, saç kesimi, fön, boya, saç ve cilt bakımı, saç ve sakal kıran tedavisi, manikür-pedikür ve masaj alanlarında hizmet veriyoruz. Elli beş yıllık meslek hayatım boyunca hakkını ödeyemeyeceğim ustalarımdan öğrendiklerimi, en iyi şekilde bizi tercih eden müşterilerimize de aktardım.

 

Damat Kuaför & Spa ailesi olarak bizi tercih eden tüm müşterilerimize sonsuz teşekkürü borç biliriz.” Şeklinde konuştu.

Hasan GÜNER

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:20 tarihinde yazdırılmıştır.