Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı Nedim Dönmez oldu

Balkan Türkleri Federasyonu Genel Kurulu geçtiğimiz hafta Edirne’de yapılmış, Genel Başkanlığa Lüleburgazlı Nedim Dönmez seçilmişti.
Balkan Türkleri  Federasyonu Başkanı  Nedim Dönmez oldu

Balkan Türkleri Federasyonu yeni seçilen Genel Başkanı Nedim Dönmez yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk toplantısında görev taksimini yaparak göreve başladı.


Genel Başkan Dönmez toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “Yönetim Kurulu arkadaşlarımız genelde dernek başkanlarından oluşmaktadır. Dernek ve sosyal çalışmalarından bir birimizi yakından tanıyoruz. Hedefimiz Balkan Türkleri Konfederasyonumuzun da desteği ile federasyonumuzun çalışma hedeflerini yükseltmek, derneklerimizin yapacağı sosyal ve kültürel çalışmalarına katkılarda bulunmak olacaktır” dedi.

Başkan, “İlk toplantımızda yeni seçilen yönetim kurulu arkadaşlarımızla tanışmak ve görev taksimini yapmış bulunuyoruz. Her ay belirlenen günde toplantılarımızı sürdüreceğiz ve çalışma programlarımızı belirleyip çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Genel Başkan Dönmez Kongreye uzaktan ve yakından katılan tüm katılımcılara teşekkür etti .

Edirne Balkan Türkleri Federasyonu yeni yönetim kurulu görev taksimi şöyle: 
Başkan - Nedim Dönmez, Başkan Vekili Refik Şahin, Kültür İşleri Başkan Yardımcısı Erhan Pekkan, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Semih Tabaköz, Genel Sekreter Cangiz Dane, Federasyon Basın Sözcüsü Erol Ulu, Hukuk işler Başkan Yardımcısı İbrahim Tarancı, Genel Sekreter yardımcısı Hikmet Cavuşoğlu, Muhasip Ahmet Dörtler, Genel Sekreter Yardımcısı Atıf Mutlu, Veznedar Hasan Kuşku. Yönetim kurulu üyeleri olarak ise Enver Özgür Turan, Çelik Seyhan Dönmez ve Veli Öner görev yapacak.

Ertan BAYER

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:21 tarihinde yazdırılmıştır.