Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 22 Nisan 2015, Çarşamba 09:05 tarihinde eklendi. 1570 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İmam Hatip Lisesi’nde Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi

Lüleburgaz Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’nce okulun konferans salonunda Kutlu Doğum Etkinliği düzenlendi.
İmam Hatip Lisesi’nde Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi

Etkinliğe Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Lüleburgaz İlçe Müftü Vekili Nuri Derdiyok, Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bayrak, Pehlivanköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Ayçiçek, bazı okul müdürleri ve öğretmenler, öğrenci ve veliler katıldı.

Etkinlik Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Sinevizyon gösterisinin ardından Peygamberimize dair yazılan şiirler okundu. Öğrencilerin oratoryosunun ardından Zamane Müslümanları” konulu tiyatro sahnelendi. Lüleburgaz Anadolu Lisesi İ.H.L. ilahi korosunun gösterileri ile anma programı sona erdi.

Okul Müdürü Reşat Albayrak, alemlere rahmet olarak gönderilen merhamet Peygamberi Hz. Muhammed (S.A.S)’in kutlu doğumunun 1444. Yılı münasebetiyle düzenledikleri programa katılan tüm katılımcılar teşekkür etti.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek