Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 07 Mayıs 2015, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 1058 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trafik Haftası kutlandı

2015 yılı Trafik haftası etkinlikleri kapsamında “Karayolları Trafik Haftası” nedeniyle Lüleburgaz Hükümet Konağı önünde 5 Mayıs Salı günü tören düzenlendi.
Trafik Haftası kutlandı

Törene Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Aslan, Garnizon Komutan Vekili Yarbay Şener Balıkçıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Asker, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, İlçe Jandarma Komutanı Levent Güneş, daire amirleri siyasi parti ve STK ilçe temsilcileri, muhtarlar,  öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Her yıl 02-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Karayolları Trafik Haftası kutlamaları Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Kaymakam Yılmaz’ın çelenk koyması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Kıdemli Başçavuş İlyas Yalçınkaya yaptı. Yalçınkaya her yıl ülkemizde 4 bin vatandaşımızın hayatını kaybedip 300 bin kişinin de yaralandığını, kazaların yüzde 95’inin ise sürücü kusurlarından meydana geldiğini, kazaların %36’sının da aşırı sürat nedeniyle yaşandığını vurguladı. Sürücülerin kurallara uymaları ile bunların önüne geçilebileceğini belirtip Trafik Haftasını kutladı.

Konuşmanın ardından trafik konulu resim, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.

Dereceye giren öğrenciler;

İlkokullar arası resim yarışmasında;  1. Duygu Sayar (İstiklal İ.O. 2-C), 2. Nida Kurşun (Gazi Mustafa Kemal İ.O. 3-B), 3. İrem Naz Çalışkan (Bahçelievler İ.O. 3-C)

Ortaokul Resim Yarışmasında; 1.Bertan Beylikli (Fehmi Mutlu O.O. 6-B), 2. Gülce Önal (Fehmi Mutlu O.O. 6-B)

İlkokulu Şiir yarışmasında; 1.Aslınur Erdoğan (Ramazan Yaman İ.O. 3-D), 2. Aslı Sümeyna Yalçın (Bahçelievler İ.O. 3-F), 3. Suenda Lal Delice (Ramazan Yaman İ.O. 3-D)

Ortaokul Şiir Yarışmasında; 1.Seray Çakır (8 kasım O.O. 6-B), 2. Abdülsamet Vural (Büyükkarıştıran O.O. 7-A), 3. İlayda Akgül (Hamitabat Nazmi Uçak O.O. 7-A)

Ortaokul kompozisyon Yarışmasında; 1.Burçin Bahar Güler (8 Kasım O.O. 8-C), 2. Yağmur Ayşe Özan (8 Kasım O.O. 8-C), 3. Ferhan Zülel Çolak (Büyükkarıştıran O.O. 7-A)

Lise Şiir yarışmasında; 1. Minel Çetin (Kepirtepe Anadolu Lisesi 12-C), 2. Berfin Gözlü (Lüleburgaz Lisesi 9-C)

Lise Kompozisyon yarışmasında; 1. Minel Çetin Kepirtepe Anadolu Lisesi 12-C), 2. Sude Gökgöz (Lüleburgaz lisesi 9-C)

Törende ayrıca Trafik haftası Tertip Komisyonu’nca Yılın sürücüsü olarak seçilen Baskın Akgezer’e de Lüleburgaz Şoförler Odası Başkanı Kenan Koç tarafından onur belgesi verildi.

Tören protokol ve vatandaşlarca Külliye önünde kurulan stantların ziyaret edilmesi ile sona erdi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek