Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 11 Temmuz 2012, Çarşamba 09:08 tarihinde eklendi. 2200 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Görev dağılımı yapıldı

Lüleburgazspor yönetim kurulunun ilk toplantısında görev dağılımı gerçekleşti.
Görev dağılımı yapıldı
Akif Beşer başkanlığında toplanan yönetim kurulu toplantısında Dursun Aslan Başkan Yardımcısı, Turhan Gülaçar Asbaşkan, Veysel Kılıç ve Erdoğan Akgül Futbol Şube Sorumlusu, Recep Çetin ve Mustafa Gözlüklü Mali İşler Sorumlusu, Mustafa Aksu ve Mehti Engin Oğuzoğlu Alt Yapı ve Tesislerden Sorumlu ve İsmail Beycan da Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak belirlendi.
Toplantının ardından bir açıklama yapan Başkan Akif Beşer, “Bizler Lüleburgaz sevdalısı insanlar olarak büyük Lüleburgaz sporumuzu hiçbir zaman sahipsiz bırakamazdık. Cesur ve yürekli arkadaşlarımla bayrağı devraldık. Şimdiye kadar emeği geçen başta eski başkanımıza ve herkese çok teşekkür ederiz. Bundan sonra da bizlere desteklerini eksik etmeyeceklerine inancımız tamdır. İlk hedefimiz Lüleburgazlıları ve Lüleburgazspor sevenlerini birleştirip kaynaştırmak olacaktır” dedi. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek