Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 14 Mayıs 2015, Perşembe 09:18 tarihinde eklendi. 1046 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fen Lisesi’nden 5. Bilim Fuarı

MEB ve TÜBİTAK işbirliğiyle düzenlenen Tübitak 4006 Bilim Fuarları Projesi kapsamında Lüleburgaz Ramazan Yaman Fen Lisesi Bilim Fuarı Sergisi 13 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilen törenle açıldı.
Fen Lisesi’nden 5. Bilim Fuarı

Açılış Törenine Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Şube Müdürleri, HEM Müdürü İzzet Arslan, İlçe Sağlık müdürü Önder Porsuk, bazı okul müdürleri ve veliler katıldı.

Bilim Fuarının açılış kurdelesini ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Okul Müdürü Selahattin Temel, Okul Aile Birliği Başkanı Sibel Pişkin ve İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk ile birlikte kesti.

Daha sonra hep birlikte öğrencilerin hazırladıkları birbirinden ilginç projeler incelendi. Okul Müdürü Temel bu yıl hazırladıkları Bilim Fuarında 11 biyoloji, 9 fizik, 12 kimya, 5 matematik, 2 ingilizce, 2 coğrafya ve 1 edebiyat olmak üzere toplam 42 projenin sergilendiğini, 110 öğrenci ve 11 öğretmenin hazırladıkları Bilim Şenliği’nin 5’incisini yaptıklarını söyledi.

Projelerin sergilendiği Bilim Fuarını gün boyunca çevre okullardan gelen öğrenciler de gezdi. İlginç projelerin yer aldığı Bilim fuarı büyük ilgi gördü.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek