Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 04 Haziran 2015, Perşembe 09:16 tarihinde eklendi. 1196 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şampiyona’nın tozunu attılar

Şamiloğlu Karate İhtisas Spor Kulübü sporcuları 30-31 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen IJKA Dünya Şampiyonası’nda 8 birincilik, 8 ikincilik ve 7 üçüncülük elde edip madalyaları ile Lüleburgaz’a döndüler.
Şampiyona’nın tozunu attılar

 Antrenör Şemsi Şamiloğlu dereceye giren sporcularını kutlayıp başarılarının devamını diledi.

Şampiyonaya Türkiye, Bulgaristan, Hollanda, Macaristan, Hindistan, İrlanda, Japonya, Kazakistan, Lithuania, Polonya, İskoçya, Abazya, Ukrayna, Özbekistan, Suriye ve Gürcistan olmak üzere 16 ülkeden toplam 439 sporcu katıldı.

Şampiyonada Berat Çağın Yalçın, Nisa Bozdoğan, Sude Tüysüz, Abdul Samet Köse, Ersek Kocadoğan, Beyza Ataklı, Duygu Yemeneci ve Kayra Avşar Birinci oldular.

Yetkin Beşbuar, Ahmet Yasin Köse, Ayça Güzeliş, Onur Gürbüz, İlke Nil Özcan, Feyza Üstüntaş, Çisen Yılmaz ve Ahmet Göktürk Yıldırım İkinci olurlarken, Beyza Üstüntaş, Ahmet Yusuf Arıcan, hacı Can Keriöz, Emre Çetin, Fatih Duğan, Yusuf Aslan ve Murat Keriöz de Üçüncü oldular.

3 asil ve 1 yedek sporcudan oluşan Şamiloğlu Spor Takımı ayrıca 4 tane birincilik, 1 tane ikincilik ve 3 tane de üçüncülük elde etti.

 

Gökhan KAN

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek