Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 13 Temmuz 2012, Cuma 09:20 tarihinde eklendi. 979 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Babam futbol oynamama karşıydı”

Lüleburgaz 39 Kadın Futbol takımının başarılı oyuncusu Filiz İşikırık, Anadolu Ajansı’na verdiği röportajda futbola 7 yaşında amcasının teşvikiyle başladığını belirtti.
“Babam futbol oynamama karşıydı”
İlkokulda kızlarla kendi aralarında maç yaptıklarını belirten İşikırık, futbol aşkını küçük bir çocuğun uçurtmanın peşinden koşmasına benzetti. Başarılı futbolcu, “Futbolun peşini hiçbir zaman bırakmadım. Babam ve çevremdekiler, futbol oynamama karşı çıkıyorlardı. Ama erkek arkadaşlarım mahalle maçlarında oynamam için beni evden kaçırırlardı'' dedi.
 
2.5 saatlik yolculuk 
Lisede beden eğitimi öğretmeninin yardımıyla oynamaya başladığı Şanlıurfa'da kurulan kadın futbol takımı ile bölge şampiyonluğu yaşadığını ifade eden İşikırık, ''16 yaşında Gaziantep'teki Gazikentspor'dan transfer teklifi aldım. Her hafta maç günü Şanlıurfa'dan Gaziantep'e otobüsle 2,5 saat yolculuk yapardım. Gazikentspor'da gösterdiğim performans sayesinde milli takıma seçildim. Sonra da Lüleburgazspor'a transferim gerçekleşti” ifadelerini kullandı.
 
Kadın futboluna gösterilen ilginin önümüzdeki yıllarda artacağına inandığını belirten İşikırık, ''Hatta erkeklerin futboluna gösterilen ilgiden daha fazlasının kadın futboluna gösterileceğine inanıyorum. Kadın futbolu zamanla yükselecek'' diye konuştu. Haber Merkezi
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek