Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 13 Temmuz 2012, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 1495 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstifalar devam edecek mi?

Lüleburgaz 39 Kadın futbol takımında Öner Çavaş’ın ardından istifaların devam edip etmeyeceği merakla bekleniyor.
İstifalar devam edecek mi?
Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan fakat dörtlü final grubuna kalamayarak büyük bir kriz yaşayan yeşil-kırmızılı takımda geçtiğimiz gün İdari İşler Sorumlusu Öner Çavaş istifa ettiğini açıklamıştı.
Bu açıklamanın ardından kulüpten herhangi bir açıklama yapılmazken, diğer yöneticilerden de böyle bir açıklamanın yapılıp yapılmayacağı bekleniyor. Kulüp Başkanı Bayram Güdücü, görevine devam ettiğini daha önce basın yoluyla kamuoyuna açıklamıştı. Son gelişmelerin ardından nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olan Başkan Güdücü’nün görevine devam edip etmeyeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek