Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 10 Haziran 2015, Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi. 1934 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz HEM’de Yılsonu Sergisi açıldı

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yıl boyunca açılan kurslarda yapılan eserlerin gösterime sunulduğu bir sergi düzenledi.
Lüleburgaz HEM’de Yılsonu Sergisi açıldı

Serginin açılışına Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, HEM Müdürü İzzet Arslan, İlçe Milli Eğitim şube Müdürleri, Okul müdürleri, öğretmen ve kurslara katılan kursiyerler katıldı.

HEM Müdürü Arslan yaptığı konuşmada “2014-2015 Öğretim yılı yılsonu sergimize hepiniz hoş geldiniz. Hayata Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’ne bağlı Halk Eğitimi Merkezimiz olarak yıl boyu çalışmalarımıza yaptıkları katkı ve destekleri için Sayın kaymakamıma, İl milli Eğitim müdürüm ve İlçe Milli Eğitim müdürüme teşekkür ederim.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da örgün eğitimin dışında kalan, yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza talepleri doğrultusunda yedi yirmi dört kurslar açarak hizmet verdik. Bunun yanı sıra örgün eğitimin içinde de olan kurumlara da istekleri doğrultusunda, spor dallarında, satranç ve model uçak yapımı gibi kurslar açılarak hizmet verilmiştir. Bu yıl genel kurslardan okuma yazma kursları ile birlikte 47 çeşit 184 kurs açılmış, 2 bin 767 kursiyer sertifika almaya hak kazanmıştır. Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezi’nde (SODAM)13 çeşit, kışlada 8 çeşit ve belediyede 10 çeşit kurs açılmıştır. Halk Eğitim Merkezi olarak Lüleburgaz halkının mutlu güler yüzlü, donanımlı, bilgisini ve yeteneğini geliştirmiş, birlik ve beraberlik içinde, paylaşma ve dayanışmayla stresten uzak bireyler olarak yaşaması için Halk Eğitim merkezi personeli ellerinden geleni yapmaktadır ve yapacaktır. Bütün yıl öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimizin çalışmaları sonucu ortaya çok güzel eserler çıkmıştır. Bu arada yıl boyunca kurslarımıza katılan kursiyerlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra halk oyunları ekibi bir gösteri sundu. Daha sonra protokol serginin kurdelesini kesip halkın beğenisine sunulan el emeği göz nuru dökülerek yapılan eserleri gezip incelediler.

Yılsonu sergisi üç gün açık kalacak ve Lüleburgaz halkının gösterimine sunulacak.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek