Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 19 Haziran 2015, Cuma 09:12 tarihinde eklendi. 1023 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Celaliye’de köprüler yapılacak

Kırklareli İl Genel Meclisi’nce gerçekleştirilen Haziran Ayı toplantısında Lüleburgaz’a bağlı Celaliye Köyü’nde yıkılan iki köprünün yapım işinin İl Özel İdaresi’nin 2015 yılı Yatırım ve Çalışma Programına alınmasına oy birliğiyle karar verildi.
Celaliye’de köprüler yapılacak

Celaliye Köyü içinde dere üzerinde bulunan ve selden zarar gören yıkık köprülerin durumunu ve köy halkının isteklerini daha önce gazetemizde Nisan Ayı’nda “ Celaliye Köylüsü köprünün yapılmasını istiyor” başlıklı haberimizde duyurmuştuk. Köy halkı da köprüden geçerken tehlikeye maruz kaldıklarını ifade ederek köprülerin derhal yapılması gerektiğini aksi takdirde can güvenliklerinin olmadığını söylemişlerdi. Celaliye Köyü Muhtarı Mustafa Balcı da gerekli müracaatları yaptıklarını ve beklemede olduklarını söylemişti. Bunun üzerine İl Genel Meclisi nihayet Haziran Ayı Toplantısında köprülerin yapılmasına karar verdi ve İl Özel İdare’nin çalışma programına köprülerin yapımını da aldı.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek