Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 19 Haziran 2015, Cuma 09:41 tarihinde eklendi. 792 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

95 davulcu Ramazan’ı karşıladı

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Müzisyenler ve Roman Halk Dansları Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Özerspor tarafından organize edilen Ramazan Davulculuğu işini alan davulcuları önceki akşam Lüleburgaz esnafı gezerek Ramazan Ayı’nın gelişini müjdeleyip bahşiş topladı.
95 davulcu Ramazan’ı karşıladı

 Lüleburgaz'da ramazanda görev yapacak davulcuların denetimlerinin yapıldığını ve görev kartlarının da belediye tarafından hazırlanarak teslim edildiğini belirten Dernek Başkanı Mustafa Gürler de Lüleburgaz halkından duyarlı olmalarını beklediklerini söyledi.

 Gürler “ Bir bay boyunca sahur vakti halkımızı biz kaldıracağız. Ve Oruç zamanının başladığını duyuracağız. Ramazan’ın 15’in de ve Arefe Günü ve Bayramın birinci günü halkımıza Bayramın geldiğini müjdeleyeceğiz. Halkımızın gelenek ve göreneklerimize sahip çıkıp Ramazan adetlerine duyarlılık göstermelerini bekliyoruz. Özellikle son yıllarda davulcu arkadaşlarımız tehlikeli köpekler yüzünden zor anlar yaşıyorlar. Bu yıl Lüleburgaz halkından tehlikeli köpeklerini bahçelerine bağlamalarını ve bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz. Lüleburgaz halkının mübarek Ramazan Ayını kutluyorum” dedi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek