Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 20 Haziran 2015, Cumartesi 09:19 tarihinde eklendi. 1353 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sokullu’da ilk iftar

Ramazan Ayı’nın gelmesi ile birlikte, iftar yemekleri de başladı. Lüleburgaz Sosyal Oluşum Derneği’nin geleneksel iftar çadırı da Ramazan ayının birinci günü olan önceki gün Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kuruldu.
Sokullu’da ilk iftar

Akşam 18.00-19.00 saatleri arasında evlere 5 kişilik yemek dağıtan dernek iftar vakti de camii bahçesinde 500 kişilik olmak üzere kişi başı 4 çeşit yemek vermeye başladı.

Bu yıl 19. Kez iftar yemeği verdiklerini belirten Lüleburgaz Sosyal Oluşum Derneği Yönetim Kurulu, yemek hazırlamada Sokullu Vakfı’nın ve Lüleburgazlı hayırsever vatandaşların desteğini gördüklerini söylediler.

Sokullu Camii’nde yemek verilmesinin güzel bir uygulama olduğunu belirten vatandaşlarda “Keşke 12 ay boyunca böyle bir uygulama olsa” dediler.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek