Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 26 Haziran 2015, Cuma 09:20 tarihinde eklendi. 1212 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor Pazartesi topbaşı yapacak

2015-2016 Futbol Sezonu’nda Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde oynayacak olan Lüleburgazspor A Futbol Takımı geçtiğimiz hafta İsa Gabralı’yı takımın başına getirmişti.
Lüleburgazspor Pazartesi topbaşı yapacak

Lüleburgazspor Teknik Direktörü İsa Gabralı ve Teknik Ekibi 29 Haziran 2015 Pazartesi günü top başı yapacak.

 

Geen seneki mevcut kadrodaki oyuncular, denenmeye çağrılan oyuncular, çevre il ve ilçelerden, köylerden gelecek oyuncularla 29 Haziran 2015 Pazartesi  günü kulüp binasında saat 15.00 da toplanılacak ve toplantı sonrası saat 17.00 da ilk antrenman yapılacak.

 

Destek verenlere teşekkür

 

Lüleburgazspor Kulüp Müdür Oğuz Nevruz Karakuz  yaptığı açıklamada; “U -16 takımımızın Samsun ilinde düzenlenen Türkiye şampiyonasına gidiş geliş için mazot desteği veren Lüleburgaz Belediyesi, Büyükkarıştıran Belediyesi, Kayalı Petrol, 3 K Temizlik Hizmetleri,  Lüleburgaz Esnaf  Kefalet Kooperatifi, Yeni Sanayi Kooperatifi’ne teşekkür ediyoruz.

 

Samsun ilinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda bizlere destek olan, gerekli görüşmeler yapıp orada mükemmel bir şekilde karşılanmamızı sağlayan  Kırklareli TÜFAD  Başkanı Baki Koçer'e, Samsun TÜFAD  Başkanı Hakkı Bayrak’a Samsun  ASKF  Başkanı Şener Aydın’a, ASKF 2. Başkanı Hasan Özbulut'a göstermiş oldukları ilki ve alakadan dolayı şükranlarımızı sunuyorum. Bu arada 8 Kasım Stadyumu’nda bulunan kulüp binamızın,soyunma odalarının, antrenör odalarının, malzeme odalarının tadilat badana boya temizlik çalışmaları başlatılmış olup, çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek önümüzdeki hafta ise futbolcuların kalacak yerlerin bakımı tadilatı badana boyası yapılacaktır.”

 

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek