Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 16 Temmuz 2012, Pazartesi 09:14 tarihinde eklendi. 1676 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TREDAŞ felç etti

Lüleburgaz’da önceki gün yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle üst geçit yanında bulunan ışıklı kavşaktaki sinyalizasyon lambalarında belli sürelerde arıza yaşandı.
TREDAŞ felç etti
Lambalar çalışmayınca trafikte kısa süreli karmaşa oldu.  Trafik polislerinin olaya anında müdahale etmesi buradaki olası bir kazayı engelledi.
Lüleburgaz’da önceki gün yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle üst geçit yanında bulunan ışıklı kavşaktaki sinyalizasyon lambalarında belli sürelerde arıza yaşandı.
Lambalar çalışmayınca trafikte kısa süreli karmaşa oldu. Trafik polislerinin olaya anında müdahale etmesi buradaki olası bir kazayı engelledi
TREDAŞ tarafından önceki gün Lüleburgaz merkez, üç belde ve 25 köyde 06.00-11.00 saatleri arasında yapılacak olan bakım çalışmasından dolayında elektrik kesintisi yaşanacağı duyurulmuştu.
Ancak, elektrikler 11.00 yerine 11.45’te geldi. 15 dakika sonra yeniden kesildi. 12.30’da yeniden geldi. Yaşanan bu olaylar nedeniyle bazı işyerlerinde klimalar yandı. Bazı işyerlerinin bilgisayar sistemleri çöktü.
Lüleburgaz’da önceki gün yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle üst geçit yanında bulunan ışıklı kavşaktaki sinyalizasyon lambalarında belli sürelerde arıza yaşandı. Lambalar çalışmayınca trafikte kısa süreli karmaşa oldu. Trafik polislerinin olaya anında müdahale etmesi buradaki olası bir kazayı engelledi
Yaşanan sıkıntı ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan vatandaşlar “Eğer TREDAŞ çalışma yapacaksa bu çalışmanın yapılacağı gün Pazar, yapılacağı saatler ise sabah 05.00-10.00 arası olmalı. Bu saatler arasında çalışma yapılırsa vatandaşlar bu çalışmadan olumsuz olarak fazla etkilenmez. Aksi taktirde diğer günler ve diğer saatler arasında yapılacak olan çalışmalar hayatı olumsuz olarak etkiler” diyerek sıkıntılarını dile getirdiler. Haber: Ertan BAYER - Fotoğraf: Şuayip EVİN
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek