Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Temmuz 2015, Çarşamba 09:32 tarihinde eklendi. 1893 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaymakam’dan Bayram kutlaması mesajı

Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Gaziantep’in Şahinbey Kaymakamlığı’na atanan Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Lüleburgaz’ın Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Kaymakam’dan Bayram kutlaması mesajı

Cemalettin Yılmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yüce dinimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmek amacı ile bayram olarak kabul ettiğimiz bu mutlu ve anlamlı güne erişmekten dolayı sevincimiz sonsuzdur. Sevgi dolu, barış dolu, hoşgörü ve uzlaşmaya dayalı bir ortamda, milletimizin dini inancı ve geleneğinde yer alan bu yüksek insani değer ve amaçların özellikle Ramazan Bayramı nedeniyle doruğa çıktığı bu kutsal günde; Milli Birlik ve bütünlüğümüz sağlamlaştıran dargınlıkları bırakıp dostça kardeşçe birlik ve beraberlik içinde güzel günler geçirmek hepimizin en içten dileğidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Tüm Lüleburgaz' lı hemşerilerimin, daire amir ve memur arkadaşlarımın Ramazan Bayramlarını en samimi duygularımla kutluyor, Sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle sevgiler ve saygılar sunuyorum.” Dedi.

 

Kaymakam Yılmaz Lüleburgaz’dan ayrıldı

 

Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz dün yayınladı bayram mesajının ardından 15 Temmuz 2015  Çarşamba günü (bugün) Lüleburgaz’dan ayrılacak.

Gaziantep’in Şahinbey İlçesine Kaymakam olarak atanan Yılmaz, 15 Temmuz Çarşamba günü meyil iznine ayrılacak ve 15 günlük izin sonrası yeni görevine başlayacak.

Ankara Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya da aynı tarihte meyil iznine ayrılacak ve 30 Temmuz 2015 tarihinde Lüleburgaz Kaymakamı olarak göreve başlayacak.

Gökhan KAN

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek