Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Temmuz 2015, Çarşamba 09:33 tarihinde eklendi. 2863 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EKTAŞ Danışmanlık’tan bayram harçlığı

Lüleburgaz’da açılalı bir yıl bile olmadan vatandaşların en fazla sevdiği büro haline gelen Ektaş Danışmanlık, Bayram öncesinde sonuçlandırdığı banka kredi dosya masraflarını hak sahiplerine dağıtmaya başladı.
EKTAŞ Danışmanlık’tan bayram harçlığı

Arkadaşından duyduğu için eşinin de ısrarları ile 3,5 ay önce eşi Hatice Karabıçak ile birlikte ayrı ayrı müracaatlarını yaptıklarını belirten Erol Karabıçak, “3,5 ay çabuk geçti. 13 Temmuz’da cep telefon numaramdan beni arayarak ödeme yapacaklarını söylediler. Eşim önce geldi. Kendisine 600 TL, bana da 301 TL ödeme yaptılar.  Tek başına bankalara kredi dosya masraflarını almak için müracaat eden arkadaşlarımın davaları kaybettiklerini duydum. Bu nedenle ben  EKTAŞ’a başvurdum.  Ne başvuru parası, ne avukat parası, ne vekalet parası, ne dekont toplama parası hiçbir ücret ödemedim. Kazanamazsak hiç para istemiyoruz dediler. Bu da beni ikna etti.  Dava sonucunda gelen paranın yüzde 35’i olarak masraflarını ve kendi haklarını aldılar. Yüzde 65’ini de bana ödediler.  Ben zaten bireysel müracaatta alamazdım. O nedenle bu paraya havadan gelmiş para olarak bakıyorum. EKTAŞ Danışmanlık bize bayram harçlığı verdi.  EKTAŞ Danışmanlığa çok teşekkür ediyorum” dedi.

EKTAŞ Danışmanlık tarafından yapılan açıklamada; “Bu vatandaşlarımızın hakkı. Ramazan Bayramı’ndan önce 13-14-15 Temmuz 2015 tarihlerinde 548 kişiye toplamda 175 bin 600 TL ödeme yapılacak.” Denildi.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek