Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Temmuz 2015, Çarşamba 18:06 tarihinde eklendi. 1279 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milletvekili Hamdi Irmak “ Kırklarelimizin sorunlarını çözeceğiz”

AK Parti Kırklareli Milletvekili Hamdi Irmak, Lüleburgaz’da düzenlenen halk iftarı öncesi basın mensupları ile bir araya gelip gündemi değerlendirdi.
Milletvekili Hamdi Irmak “ Kırklarelimizin sorunlarını çözeceğiz”

Genel Seçimler sonrasında Ankara’da Meclis Başkanlığı seçimleri yaşandığını belirten Irmak “Bu süreçte Meclis Başkanlığı’na yakın dostum İsmet yılmaz seçildi. AK Parti olarak Hükümeti kurmak adına gerekli adımları atıyor, bunu yaparken de kırmızı çizgiler ve şartlar koymadan yalnızca ahlaki değerlerimizi belirterek koalisyon için çalışmalar yürütüyor partilerle görüşmeler yapıyoruz. Amacımız ülkemizi hükümetsiz bırakmamaktır” dedi.

Kırklareli Milletvekili olarak da Parti Üst Kurulunda görev aldığını belirten Irmak “Geçtiğimiz günlerde Başbakanımızla Bosna’ya gittik ve 20 yıl önce yaşanan Srebrenitsa katliamının anıldığı organizasyona katıldık. Orada DNA sonucu isimleri belirlenen 176 cenazenin defnedildiği törenlere katıldık. Daha önce de diplomatlık yaptığım yıllarda birçok kez Bosna’ya gitmiştim” dedi.

Ankara’da ve dünyada yaşanan gelişmeler, seçim sonrasına denk gelen Ramazan Ayı nedeniyle çalışma veriminde ister istemez bir gevşeme olduğunu belirten Irmak “Kırklareli’ne hizmet adına çıktığımız kutlu yolda bölgemizin sorunlarını Ankara’ya taşıyıp çözüme kavuşturulması için çalışacağım. Alpullu Şeker Fabrikamızın yeniden faaliyete geçirilmesi için çalışmalar yapacak,  halkımızın yeniden pancar ekimine yönelmelerini sağlamak için neler yapılabileceğini araştıracağım.  Bundan böyle sık sık Kırklareli’nde olacak halkımın sorunlarını dinleyeceğim. Bu mübarek Kadir Gecesi’nde çocukluğumun geçtiği Lüleburgaz’da halkımla iftarda bir araya geldiğimi için mutluyum. Tüm Lüleburgaz halkının Kadir Gecesini ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını şimdiden kutluyorum” dedi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek