TRAKYAKA Yönetim Kurulu Toplantısı Edirne’de Yapıldı
“HALKIMIZA AÇIK ÇAĞRIMIZDIR”
BASIN MÜDÜRÜ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET
BULGARİSTAN’DA PAZAR GÜNÜ SEÇİM VAR
Bu haber 18 Temmuz 2012, Çarşamba 09:36 tarihinde eklendi. 4923 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trafik canavarına tatil yok

Kırklareli sınırları içerisinde Jandarma Bölgesi’nde hafta sonunda 5 tane trafik kazası meydana geldi. Bu trafik kazalarında 1 kişi hayatını kaybederken, biri ağır olmak üzere 4 kişi de yaralandı.
Trafik canavarına tatil yok
Babaeski -Osmaniye Köyü ile Sofuhalil köy yolu arasında H.Y. isimli şahsın kullandığı 39 NE 965 plakalı Fiat Marka traktör seyir halindeyken yolun sağ tarafında bulunan tarlalık alana devrildi.
Traktörün altında kalan H.Y. ağır yaralandı.  H.Y.,  112 Acil Servisi’ne ait ambulansla Babaeski Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.
Pınarhisar bölgesinde ise hafta sonunda üç trafik kazası meydana geldi. Kazalarda bir kişi ağır olmak üzere üç kişi yaralandı.
Pınarhisar’a bağlı Yenice beldesinde 12 Temmuz 2012 günü saat 17.30 sıralarında sürücü B.A.,   34 CFF 34 plakalı Wolkswagen marka otomobil ile Demirköy’e doğru giderken dikkatsizlik sonucunda aracı yolun sağ tarafına kaçırdı.
Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan H. A. hafif şekilde yaralandı. Kırklareli Devlet Hastanesi’ne sevk edilen H.A .hayati tehlikesi olmadığı için tedavi edildikten sonra taburcu edildi.
13 Temmuz 2012 Cumartesi günü  Pınarhisar’a bağlı Kaynarca beldesinde meydana gelen trafik kazasında S.P. yönetimindeki 39 EN 438 plakalı Mondial Marka 2012 model motosiklet dikkatsizlik sonucu devrildi.
Kırklareli Devlet Hastanesi Acil Polikliniği’ne sevk edilen S.P.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kaza sırasında motosiklette 600 TL civarında maddi hasar olduğu tespit edildi.
Pınarhisar’da 13 Temmuz 2012  Cuma günü saat günü 21:30 sıralarında Vize-Pınarhisar karayolu Erenler köyü çıkışında meydana gelen kazada bir motosiklet sürücü biçerdövere çarpıp yaralandı.
Alınan bilgiye göre  motosiklet sürücüsü B.Ç.,  34.08.05.035 plakalı John Deere marka 2005 model Biçer döveri ile Erenler köyü istikametinden Pınarhisar ilçesine seyir halinde iken, Hisartaş ocak yolu mevkiine geldiğinde karşı istikametten gelen araçların geçişini beklemek maksadıyla yolun gidiş istikametine göre sağ tarafında bulunan tali yola girerek biçer döverini park etti.
Ancak biçer döver aracının tamamen tali yola girmediği  için aracın sol kısmının bir metrelik mesafe kadar anayol üzerinde kaldığı tespit edildi.
Havanın da kararması nedeniyle biçerdöveri fark edemeyen  E.P. isimli motosiklet sürücüsü  39 DH 871 plakalı Mondial marka motosiklet ile Erenler köyü istikametinden Pınarhisar ilçesi istikametine giderken biçerdövere çarptı.
Kazanın ardından  E.P.,  Pınarhisar Devlet Hastanesine sevk edildi,  Burada yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi olan E.P. Kırklareli Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken motosiklette 600 TL civarında maddi hasar olduğu tespit edildi.
Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran Beldesi’nde 14 Temmuz 2012 Cuma günü saat 16.30 sıralarında meydana kazada bir motosiklet sürücüsü yaralandı.
Alınan bilgiye göre M.Ç., plakasız siyah renkli Salcono marka motosiklet ile Büyükkarıştıran beldesi merkezinde gezdiği esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda A.E.K.nın sevk ve idaresindeki 38 PF 434 plakalı Doğan marka araca çarptı.
 Kaza sonunda yaralanan motosiklet sürücüsü M.Ç. Özel Medikent Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi olmayan M.Ç. burada yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.
Ertan BAYER
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek