Bulgaristan seçimleri için
Kayalı barajında su kalmadı
Fenerbahçeliler, Manchester United maçına gitti
Çevreyi kirletenler kameralardan takip ediliyor
Bu haber 14 Nisan 2012, Cumartesi 09:35 tarihinde eklendi. 966 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Adrenalin düzeyi yüksek rafting heyecanı

Adrenalin düzeyi yüksek rafting heyecanı Şimşek Koleji öğrenci, veli ve öğretmenleri; hem kışın yorgunluğunu üzerlerinden atmak, hem de kendilerini yaz’a hazırlamak için rafting etkinliğinde bir araya geldiler.

11 km uzunluğa sahip parkuru ve doğal güzellikleri ile doğa turizminin vazgeçilmez yeri Melen Çayı’nın soğuk ve dalgalı sularında yaklaşık 2 saat süren rafting heyecanı görülmeye değerdi. Program hakkındaki görüşlerini belirten Bahadır ve Armağan Akkır kardeşler; “Cumartesi günü belki de hayatımızın en heyecanlı saatlerini geçirdim. Bu heyecanı bize yaşattığı için okulumuza çok teşekkür ederim.”dedi. Öğrenci, öğretmen ve veliler zaman zaman zor anlar yaşadıklarını itiraf etseler de en kısa sürede tekrarını yapmak istediklerini belirttiler.



Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek