Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 20 Temmuz 2012, Cuma 09:08 tarihinde eklendi. 1324 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti yönetimi Lüleburgaz’da

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Hüsmen Terkin ve Bağcılar Belediye Başkanı Yavuz Subaşı ile birlikte bir takım ziyaretlerde bulundu.
AK Parti yönetimi Lüleburgaz’da
Öncelikle 9 Ağustos tarihinde Altıyol’da yapılacak iftar yemeği için, vatandaşları ziyarette bulunan heyet, burada sorunları dinledi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Hüsmen Terkin, “Biz seçimden seçime gelen parti değiliz. Geçimden geçime yanınızdayız. Altıyol’da İstanbul İl Teşkilatı ile ortaklaşa ve İlçe teşkilatımızın destekleriyle bir iftar yemeği düzenleyeceğiz. Bu program çerçevesinde esnaf ziyaretlerinde bulunacağız. İhtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza ramazan erzakı dağıtacağız” ifadelerini kullandı.
Altıyol’da konuşan Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Subaşı da, “Sizlerin dertlerini dinlemeye geleceğiz. Sorunlarınıza çözüm bulmak adına çalışmalar yapacağız” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz da, hep birlikte ortaklaşa güzel bir iftar yemeği düzenleyeceğiz. İfadelerini kullandı.
 
Öğrencilere yardım!
Toplantı esnasında mahallede yaşayan Hasan Oruncak ismindeki genç, AK Parti İl Başkanı Hüsmen Terkin’e, “Mahallede üniversite okumak isteyenler var. Maddi imkansızlıklardan dolayı kazandıkları halde üniversiteler gidemiyorlar. Bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz. Mahalledeki gençler olarak üniversite okumak istiyoruz” dedi. Başkan Terkin de, konuyla yakından ilgileneceğini ve bu soruna çözüm arayışına gireceklerini ifade etti.
Mahalle sakinleri de, çocuklarının bir çok okula kabul edilmediğini, evlerini değiştirmelerine rağmen bölgesinde bulunan okula kayıt yaptıramadıklarını ifade ettiler. Ömer MUTLU
 
Fotoğraf Altı:
 
457 – Mahallede üniversite çağında bir çok genç olduğunu belirten Hasan Oruncak, bu kişilere imkan sağlanması getirdi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek