Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Eylül 2015, Salı 09:05 tarihinde eklendi. 934 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ustalık için ter döktüler

Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Odasının ustalık sınavları yapıldı.
Ustalık için ter döktüler

Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından görevlendirilen öğretmen İsmail Kocaköse ve Muharrem Can ile Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı tarafından görevlendirilen usta öğreticiler Mehmet Gedik ve İlker Karanfil'in gözetiminde gerçekleştirilen ustalık sınavı, Yıldırım Mahallesi Turgutbey Caddesi üzerinde bulunan Mehmet Gedik’e ait Klascan Erkek Kuaför Salonu’nda yapıldı.

2015 Eylül ayı ustalık sınavında usta adayları, sınavda saç ve sakal traşı yaparak kendilerini kanıtladılar. Sınava Kırklareli Merkezden 4, Vize’den 1 ve Lüleburgaz’dan da 2 aday olmak üzere 7 aday katıldı. Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yüksel Akın da sınavı izleyerek adaylara başarılar diledi. 

 

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek