Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 28 Eylül 2015, Pazartesi 09:11 tarihinde eklendi. 849 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ULUSDER Sozopol’da Türkiye’yi temsil etti

Lüleburgaz Merkezli Ulusal Folklor Araştırma Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (ULUSDER) Halk Dansları Ekipleri ve misafirleri ile birlikte 27 kişilik katılımcı grubuyla, INTERACT Programı tarafından koordine edilen, Avrupa Komisyonu ve Avrupa Parlamentosu tarafından desteklenen “Avrupa İşbirliği Günü” için 18 Eylül 2015 Cuma günü Bulgaristan’ın Sozopol kentindeydi.
ULUSDER Sozopol’da Türkiye’yi temsil etti

Dernek Başkanı Filiz Kaya yaptığı açıklamada; Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında davet edilmek, bu organizasyonda yer almak bizim için çok önemli ve gurur verici. Derneğimizin Bulgaristan Halk Dansları Genç Ekibi ve Ege Yöresi Zeybek Ekibi Sozopol Anfi Tiyatro’da “ Sınır Boyunca Dans Et” adıyla düzenlenen etkinlikte sunumlarını başarılı bir şekilde yapmıştır.  Kültür ve Sanat, özellikle amatör sanatlar ilişki ve diyalogları geliştirmek ve ortaklıklar kurmak için çok etkilidir. Bunun yanı sıra değerler, kültür ve davranış modelleri hakkında ön yargıyı aşmak, karşılıklı anlayış ve ağ kurmak için köprü oluşturacaktır” dedi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek