Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 24 Ekim 2015, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 930 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ertuğrul Köy’e müjdeli ziyaret

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 22 Ekim 2015 Perşembe günü, Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’ne Bağlı Ertuğrul Köyü’nde ziyaretlerde bulundu.
Ertuğrul Köy’e müjdeli ziyaret

Daha öncede Ertuğrul Köyüne yapmış olduğu ziyarette, köy sakinlerinin köyleri için istedikleri Kültür Evi binasından, alt yapı çalışmaları, içme suyunda girişimcilik kurslarına kadar bir çok konuda çözüm odaklı müjdeleri verdi.

Vali Civelek ilk olarak Ertuğrul Köyü’nde atıl durumda bulunan tarihi bir binayı IPA Projesi kapsamında restore ettirip köye Kültür Evi olarak kazandırdığı binada köy sakinleri ile bir araya geldi.

Köy kadınlarından Vali Civelek’e teşekkür…

Vali Civelek, Ertuğrul Köyü’nde gerçekleşen “Kadın Çiftçi Eğitim Programı” sonrası çiftçi kadınlarımızı Bursa İline bağlı Cumalıkızık ve Saitabat köylerine geziye gönderdi.

Cumalıkızık ve Saitabat köylerine geziye giden kadınlar, gerçekleştirdikleri gezinin çok faydalı olduğunu, bundan böyle ürettikleri ürünleri Trakya’nın yerel tadı olarak gelir edlde edici aktiviteye dönüştüreceklerini belirterek teşekkür ettiler.

Vali Civelek daha sonra köy sakinleri ile sohbet ederek, köye yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Haber Merkezi

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek