Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 25 Temmuz 2012, Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi. 1101 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Transfer çalışmaları hızlanacak

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Lüleburgazspor Basın Sözcüsü İsmail Beycan, sahada koşan ve mücadele eden bir takım yaratmak istediklerini ifade etti
Transfer çalışmaları hızlanacak
Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan yeşil-kırmızılı takımda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bir çok futbolcusuyla yollarını ayıran Lüleburgazspor’da transfer çalışmaları titiz bir şekilde yürütülüyor. Yeni sezonla ilgili bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Beycan, “Lüleburgaz halkıyla bütünleşen bir takım olacağız. Bünyemizdeki ve bölgemizdeki yetenekli oyuncularla güçlü bir takım olmayı hedefliyoruz. Transfer politikamızı da bu yönde sürdüreceğiz. Bunun yanında diğer branşlarda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek düzeyde bir takım yaratmak için yönetim kurulu olarak büyük çaba sar edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek