Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 13 Kasım 2015, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 4641 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İş Bankası Lüleburgaz Şubesi’nden Tarım Bankacılığı atağı

2014 yılından itibaren pilot Tarım Bankacılığı Şubesi olarak hizmet veren Türkiye İş Bankası A.Ş. Lüleburgaz Şubesi; Şube Müdürü Günay Aldemir ve Tarım Bankacılığı Yetkilileri İlkay Kurnazoğlu ve Yaşar Topal tarafından sundukları Tarım Bankacılığı hizmetleri ile Bölgemizde olduğu gibi Yurt dışında da dikkat çekiyor.
İş Bankası Lüleburgaz Şubesi’nden Tarım Bankacılığı atağı

22 Mayıs 2015 tarihinde İtalya ve Pakistan Bankaları tarafından oluşturulan, -Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü, Pakistan Merkez Bankası, Habib Bank, Khushhali Bank, Mizan Bank, United Bank, Frankfurt School of Finance & Management - Tarım Bankacılığı grubuna çalışmaları hakkında şube-saha bilgisi veren Türkiye İş Bankası A.Ş. Lüleburgaz Şubesi’nin  son ziyaretçileri 10 Kasım 2015 tarihinde gelen Gürcistan ekibi olmuşdu.

Gürcistan’da faaliyette bulunan finans kuruluşları; Credit Info Georgia, Credo, Procredit Bank Georgia, Crystal, Bank of Georgia, Bank Republic Georgia, TBC Bank, Gürcistan Tarım Bakanlığı, Agricultural Projects' Management Agency, Gürcistan Merkez Bankası, Finance in Motion, Frankfurt School of Finance & Management tarafından oluşturulan, 26 kişilik üst düzey Müdüriyet kadrosundaki  bankacıya saha ve şube uygulamalı; Tarım Bankacılığı – Risk Yönetimi - Müşteri İlişkileri Yönetimi hakkında tecrübelerini aktaran Lüleburgaz Şubesi ziyaretçilerin takdirini kazandı.

Tarım Bankacılığı yanında ilçemizin tanıtımında da, eğitim turizmi ile katkıda bulunan İş Bankası Lüleburgaz Şubesi, Şube Eğitimi Lüleburgaz merkez Şubesinde Müdür Günay Aldemir ve saha eğitimini Yeni Ata Tarım Hayvancılık Ltd. Şti. firmasının Tatarköy’de bulunan Süt ve Besi çiftliğinde Hasan Hamiş’in katkıları ile gerçekleştirildi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek