Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 17 Kasım 2015, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 864 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ADD’den suç duyurusu

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Lüleburgaz Şubesince, Yeni Akit gazetesinin 10 Kasım'da yayımlanan haberlerde "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret edildiği" iddiasıyla Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu
ADD’den suç duyurusu

ADD Lüleburgaz Şubesi Başkanı Ülkü Güvenç Lüleburgaz Adalet Sarayı önünde yaptığı açıklamada şöyle konuştu; “Atatürk’e ve Cumhuriyete yapılan çirkin saldırılar sınır tanımıyor. Atatürk sevgisinin Cumhuriyete bağlılığın milyonlarca yurttaşımızda nasıl kök saldığını görenler bu saldırılarını azgınlık ve terbiyesizlik noktasının da ötesine götürüyorlar.  Cumhuriyetimizin 92. Yıl kutlamalarında ki büyük coşku ile Mustafa Kemal Atatürk’ü kaybedişimizin 77.yıldönümünde, büyük öndere olan bağlılık ve sevginin bir kez daha kendini göstermesi bu saldırganlığın boyutlarını en üst noktaya taşıdı. Bu saldırganlıkların özellikle 10 Kasım günü yinelemeleri bir yerlerden işaret ve cesaret aldıklarının göstergesidir. Bu saldırganlıkta ön sırayı kimseye kaptırmayan Yeni Akit adlı sözde basın ve medya kuruluşunun siyasal iktidarla olan ilişkisinin yandaşlıktan çok öte olduğu bilinmektedir.  Her fırsatta dini referanslar gösterenlerin İslam dininde “ölen insanın arkasından” kötü konuşulmayacağı etik anlayışını dahi çiğneyerek, Türk yurduna ve Cumhuriyetine hayat veren Büyük Önder’in anısına yaptıkları bu çirkin saldırıyı şiddetle lanetliyoruz” dedi.

Daha sonra Lüleburgaz Adliye Binası’na giden dernek üyeleri, gazete için suç duyurusunda bulundu.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek