Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 25 Kasım 2015, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 7017 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da ilk “Envayi Dükkân” açıldı

Lüleburgaz’da geçtiğimiz yıl hizmete giren Envai Dükkân her ne kadar fazla bilinmese de bilenlerin en fazla tercih ettiği yerlerden biri oldu.
Lüleburgaz’da ilk “Envayi Dükkân” açıldı

İnönü Mahallesi Kurtuluş Camii civarında Eskibedir Caddesi başlangıcında bulunan Envai Dükkân, Nihal Aygencer tarafından atölye ve sunum odasına çevrildi.

Doğduğu ve büyüdüğü iki katlı evin alt katının boş üst katında ise annesinin oturduğunu belirten Nihal Aygencer, “Anneme doğalgazlı ev alındı. Üst kat boş kaldı. Alt katta boş olduğu için bu yere kiracı almadık. Ben de Lüleburgaz’da yaptığım resim ve el işi çalışmalarım için atölye sıkıntısı çektiğim için tüm malzemelerimi buraya taşıdım. Burada hem üretim hem de satış yapıyorum” dedi.

Tablolar, el işi takılar, kostümler envai çeşit ürün üreten Nihal Aygencer’e haftada Pazar günleri de eşi Tekin Aygencer eşlik ediyor.  600 metrekarelik bahçesi bulunan Envai Dükkân’ın bazı ilaveler yapacağını da belirten Nihal Aygencer, dükkanın daha şimdiden küçük bir kültür evine dönüştüğünü söylüyor.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek