Lüleburgaz'da Yeni Bir Tat: Zooffee Coffee Açılıyor!
Lüleburgaz Ziraat Odası’ndan uyarı
Yangın Lüleburgaz’ı korkuttu
Kırklareli Valisi Turan, şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti
Bu haber 15 Aralık 2015, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 1617 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz İl Kongre Delegeleri’nden Özgür Kaya’ya tam yetki

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, önceki gün sabah saat 10.00’da CHP Lüleburgaz İl Kongre Delegeleri ile kahvaltılı toplantı düzenledi. . T Steak House Restaurant’ta gerçekleştirilen kahvaltılı toplantı saat 10.00’da başladı.
Lüleburgaz İl Kongre Delegeleri’nden  Özgür Kaya’ya tam yetki

Kahvaltıya CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Oya Özgün, CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İl Kongre Delegeleri katıldı.

Kahvaltıda konuşan CHP Lüleburgaz İl Kongre  Delegeleri, “İl Başkanlığı seçimleri 27 Aralık 2015 Pazar günü yapılacak. Lüleburgaz’ın 206 İl Kongre Delegesi, Kırklareli Merkez’in 97  İl Kongre  Delegesi, Babaeski’de 77 İl Kongre Delegesi var. Yani Lüleburgaz birlikteliği sağlarsa İl Başkanı’nı çıkarabilir. Biz bu çalışma ile ilgili olarak İl Başkanımız görevlendirelim” dediler.

Toplantıda söz alan Özgür Kaya; “Lüleburgaz CHP’de partiyi bölenlerin yenilmesiyle yeni bir döneme girildi. Bu dönem, kendi şahsi çıkarlarını partinin çıkarlarını üzerinde tutanların yenildiği bir dönemdir. Biz Edirne Karağaç’ta kimlerin Lüleburgaz’ın önünü kesmek için planlar ve pazarlıklar yaptığını biliyoruz. Biz CHP Lüleburgaz İlçe Yönetimi olarak bu toplantıya seçimlerde rakibimiz olan Yeşil Liste’yi de Mavi Listeyi1 de davet ettik. Ama Mavi Liste’den sadece Necmi Arda ağabeyimiz gelmiş.  Kendisine hoş geldin diyoruz. Başımızın üstünde yeri var. Yeşil Liste’den katılan yok.  Demek ki Lüleburgaz’ın tek yumruk olmasını istemiyorlar. “ dedi.

Kendisinin Lüleburgaz’ın diğer ilçelerinde bulunan Kongre Delegeleri ile görüşme yaptığını  bu ilçelerin de kendisine  “Lüleburgaz aday çıkarsın destekleyelim” dediğini belirten Özgür Kaya; “Ben diğer ilçelerin kongre delegelerin dedim ki Lüleburgaz’da bulunan Kongre Delegeleri biz görev vermeden biz bunu belirleyemeyiz. Bu nedenle sizleri bu toplantıya davet etti. Lüleburgaz’dan İl Başkan Adayı belirlemek üzere bizlere yetki veriyor musunuz ?” diye sorunca toplantıya katılanlar alkışlarla “Evet” diye cevap verdi. Özgür Kaya; “Peki bize, bizlerin  önünü tıkama çalışanlarla mücadele yetkilisi veriyor musun? “diye sorunca da alkışlarla “Evet” diye cevap aldı.

Özgür Kaya, bu cevapların ardında konuşmasını; “Evet arkadaşlar bu mücadele CHP’de kavgaları sonlandırıp, Türkiye’de iktidar yapma mücadelesidir. Mücadelemiz Lüleburgaz’da bir çoban ateşi gibi yanmış, bu çoban ateşi Lüleburgaz’dan sonra Kırklareli’ni, ardından Trakya’yı daha sonra da tüm Türkiye’yi yakarak CHP’yi iktidara taşıyacaktır.  Bu kutlu davamız hepimize kutlu olsun” dedi.

Toplantı Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda “Büyük Aile Fotoğrafı” nın çekilmesi ile sona erdi.

Ertan BAYER

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek