Lüleburgaz'da Yeni Bir Tat: Zooffee Coffee Açılıyor!
Lüleburgaz Ziraat Odası’ndan uyarı
Yangın Lüleburgaz’ı korkuttu
Kırklareli Valisi Turan, şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti
Bu haber 15 Aralık 2015, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 2648 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de yoğun gündemli toplantı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.
CHP’de yoğun gündemli toplantı

 Toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Oya Özgün, CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı Vahit Balkan, önceki gün yapılan seçimde CHP  Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Seçilen Serpil Özsevimli, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş,  CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyeleri Gürcan Kırım ve Yeşim Girgin, DİSK Genel İş Sendikası Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Arda, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun eşi Sibel Kesimoğlu, CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, tüm partilileri selamladıktan sonra “Aramızda DİSK Genel İş Sendikası Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Arda var. Kendisi Asgari Ücret’in net bin 900 TL olması ve Kamuda çalışan Teşoranların kadroya alınması için DİSK’in başlattığı kampanya için imza topluyor.  Önce kendisine söz vereceğiz” sözü Necmi Arda’ya verdi.

Necmi Arda, yaptığı konuşmada; “Arkadaşlar ülkemizde yaşam şartları ağırlaşıyor. Bu nedenle biz DİSK olarak Asgari Ücret’in net bin 900 TL olması için kampanya başlattık. Bunan yanında kamuda çalışan taşeron işçilerin kadroya alınması için kampanya başlattık. Bu nedenle bizlere imza atarak destek verirseniz diyerek konuşmasını tamamladı.”

DİSK’in başlattığı imza kampanyasına CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ve CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ile birlikte tüm CHP’liler destek verdi.

Daha sonra Cumartesi günü yapılan seçimlerde CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkan Adayı Oya Özgün söz aldı. Oya Özgün yaptığı konuşmada; “Belli bir aday adayının kadın gibi kolları değil, adaylarımızın kadın kolları olarak çalışacağız, partimizin kadın kolları olarak çalışacağız. Artık ötekileştirme yok, birlikte mücadele etmek var., CHP’yi iktidara taşımak var” dedi.

Oya Özgün bu konuşması ile dakikalarca alkışlandı.  Oya Özgün’ün konuşmasının  Pazar günü yapılan seçimlerde CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Vahit Balkan söz aldı.  Vahit Balkan yaptığı konuşmada; “Beni bu göreve layık gören arkadaşlarımız çok teşekkür ediyorum.  Partimizin iktidarı için çalışan CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları olarak partimizi iktidara taşımak için mücadele edeceğiz” dedi.

Vahit Balkan’ın ardından Pazar günü yapılan seçimlerde CHP Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen Serpil Özsevimli söz aldı. Söz Sevimli yaptığı konuşmada; “Yeni seçilen CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanı’nı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.  Benim Lüleburgaz’da akrabalarım var, Oya Özgün’de benim çok yakın arkadaşım. Seçildiğine sevindim. Güzel işler yapacaklarına inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, yeni seçil CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Oya Özgün, CHP Kırklareli Merkez İlçe  Kadın Kolları Başkanı Serpil Özsevimli’ye çiçek, CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı Vahit Balkan’a da Nutuk Hediye etti.

Toplantıya en son konuşmaya CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan yaptı. Ülke gündemi hakkında bilgi veren Turabi Kayan, “Artık seçimler sona erdi. Yeni seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Şimdi birlik olma zamanı” dedi.

Konuşmanın ardından CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Gürcan Kırım, Milletvekili Turabi Kayan’a “Bölgemizde meraların kiralanması başlandı. Buna karşı diğer vekillerimiz mücadele veriyor, siz neler yapıyorsunuz ?” diye sordu.

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, verdiği cevapta; “AKP yaptığı hukuksuzluklar meralarımızı da bizlerden alıyor. Diğer vekillerimizin yanındayım” dedi. Başka söz alan olmayınca CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya saat 12.30’da başlayan toplantıyı  saat 13.30’da kapattı.

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek