“Özer Spor’dan Uyuşturucuya Karşı Örnek Mücadele”
Kahvehane yangını korkuttu
KADINLAR, CİNAYETLERE, ŞİDDETE VE TACİZE KARŞI YÜRÜDÜ
AK Parti Demirköy ilçe Başkanlığına yeniden Erdoğan Koca seçildi
Bu haber 25 Aralık 2015, Cuma 09:12 tarihinde eklendi. 4239 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pilav Arabası’na büyük ilgi

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde 10 yıldır turizm sektöründe çeşitli alanlarında çalışan ve (ALİÇO) lakabı ile Lüleburgaz‘ın tanınmış simalarından Ali Erdenk Araba görünümlü Ahşap Pilav Arabası üretti. gündüz ve akşamları pilav ayran satışı yapılacak ve Lüleburgaz da çarsı ve merkezi yerlerde gezgin olması beklenen arabanın tadilat işlemleri tamamen bitti.
Pilav Arabası’na büyük ilgi

Gündüzleri ve aksamları daha çok İstanbul Caddesi’nde pilav ayran satışı yapacak olan araç ara ara Orduevi karşısı Telekom yanında bulunacak.

 Daha çok seyyar  pilav arabası fikriyle büyük yankı uyandıran Ali Erdenk “Sosyal ağlardan bize birçok mesaj geliyor çok güzel ve çok ilgili konuşmalar söz konusu olduğunu ve bu durumdan çok memnun olduğu açıkladı.

Aracın nereden aklınıza geldi sorumuza ise bu arabanın asıl orjinali Karadeniz’de bulunan Ordu’nun Ünye ilçesinde marangozluk işiyle uğraşan Erhan Şeker ve Babası Sedat Şeker’in yaptığını ve kendilerine bizzat telefonlarını bularak ulaşan ve Erhan Şeker’le konuşarak ortada fikir de olsa bir hak olduğunu söyleyip bunu bende yapabilir miyim müsaade ederseniz diyerek gönül rızasını aldığını söyledi.

Gerekli kurallara uyularak aracın yapımına başladığını belirten Erdenk; “Aracın yapımına başlarken çevremdeki dostlarımdan çok büyük destek gördüm her anlamda ve her konuda hiç biri yalnız bırakmadı ve hepsi yanımda oldular. Özellikle Eski Sanayi Çıraklık Eğitim Merkezi yanında bulunan Özen Demircilik ve Postane arkasında bulunan Akyüz Mobilya’ya ve bu saymış olduğum işletmelerdeki bütün ekip arkadaşlarıma bir bir hepsine teşekkür ederim.” Dedi.

Ali Erdenk, aracın tamamen elle itilebilir özelliğe sahip olup uzunluğu 2.50 metre yüksekliği ise 1.50 metre’dir.  Demir profiller iskelet üzerine çam kayın köknar gibi çeşitli ağaçlar kullandık ve talep olursa aracın seri üretimini de 1 aylık bir sürede yapmaktayız. Aracımızın Trakya bölgesinin incisi olan Lüleburgaz’ımıza da görsel olarak bir renk getireceğine inanmaktayız. Bunu bir başlangıç olarak düşünüyoruz daha farklı araçlar da yapmak istiyoruz yeniliklerle uğraşmak istiyoruz. 2. hedefimiz ise Taş Devri Fred  Çakmaktaş ailesinin aracını yapmak istiyoruz . Hedefimiz ise bu yaptığımız araçlardan yetkililerden gerekli desteği ve ilgiyi görürsek bunu tüm Trakya bölgesi olarak bir filo haline getirmeyi planlıyoruz.. İnsanlar merak ediyor, onların merak edip gelip görmesi bizleri mutlu ediyor” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek