Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 06 Ocak 2016, Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi. 1118 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Eğitim Bir Sen Sınava Hazırlık Kitaplarını dağıttı

Eğitim Bir- Sen Genel Merkezi Mevzuat birimi tarafından hazırlanan Müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı sınavına hazırlık kitabı Sendika merkezinde üyelere dağıtıldı.
Lüleburgaz Eğitim Bir Sen Sınava Hazırlık Kitaplarını dağıttı

Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Mehmet Şanlıer yaptığı açıklamada "Üyelerimizin mesleki gelişimine katkıda bulunmak, etkin ve donanımlı bir şekilde görev yapmalarına yardımcı olmak amacıyla daha önce hazırlanan, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği, Şube Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme, Asil Öğretmenlik Sınavlarına hazırlık kitaplarına bir yenisi daha eklenmiştir.  Büyük bir emek ve titiz bir çalışmanın ürünü olarak hazırlanan bu kitaplarla üyelerimizin sınava hazır hale gelmeleri amaçlanmaktadır.

Gerçek örgütlenmenin, özlük hakları ile değerler sendikacılığı mücadelesinin birlikte yürütülmesiyle mümkün olacağı inancıyla faaliyetlerini sürdüren sendikamız, çalışma hayatı içinde üyelerimizin ve tüm kamu görevlilerinin eşitlik, adalet, liyakat ve hak temelli bir kariyer planlaması yapmasına, mesleki bilgi ve becerisini artırmasına, nitelikli bir insan kaynağı oluşturulmasına katkı sağlamak için çalışmalarına ilk günkü şevk, ve azimle devam etmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün açıklamasına göre  20/03/2016 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan sınav için sendikamız, deneme sınavları,yüz yüze eğitim gibi çalışmalarla üyelerimize destek vermeye devam edecektir" dedi.

Gökhan KAN

 

.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek