Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 08 Ocak 2016, Cuma 09:11 tarihinde eklendi. 2545 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Doğa Okulları'nda kayıt heyecanı

Her yıl Ocak ayında basın toplantısı ile kampanya ve fiyatlarının lansmanını yapan Lüleburgaz Doğa Okulları bu yıl da Koza Çiftlikte gerçekleştirdiği basın lansmanıyla kayıtları başlattı.
Lüleburgaz Doğa Okulları'nda kayıt heyecanı

Okul Kurucusu Erdal Karakuş, okul yöneticileri, halkla ilişkiler birimi çalışanları ile Anadolu Lisesi TMBA Meclisi Başkanı Onat Can Sağlam, Ortaokul Meclis Başkanı Yiğit Koçyiğit, Ortaokul Meclis Başkan Yardımcısı Tuana Kutlu, İlkokul meclis Başkan Yardımcısı Bilge Aydoğdu, Anaokulu Meclis Başkanları Bulut Ata Şahin ve Yusuf Rüzgâr Kartal'ın katıldıkları lasmanda okuldaki eğitim anlatıldı.

“Her Şey İçin Yeniden Sadece Okul…” sloganı ile yola çıkan Lüleburgaz Doğa Okulları Eylül ayında üçüncü yılına giriyor. Okul, akademik başarıları, merkezi sınavlarda çıkardığı yüksek puan ortalamaları, sosyal, sportif, kültürel aktiviteleri ve gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri bölgemizde eğitim çıtasını başka bir boyuta taşıdı.

Toplantıda konuşan okul kurucusu Erdal Karakuş ‘’İkinci yılımızda oldukça iyi bir büyüme gerçekleştirdik.Yaptığımız memnuniyet araştırmaları bize 2016-2017 yılında iyi bir büyüme yakalayacağımızı gösteriyor. Okulumuzdaki tüm hizmetlerden memnuniyet düzeyi ortalaması %94 olarak ölçümlenmiştir. %6’lık kesimi de memnun etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Gücünü içeriden alan çok iyi bir ekibim var. Doğa gibi bir dünya markasının know-how’ına sahibiz. Biz Doğa’da akademik başarısı ve özgüveni yüksek, merkezi sınavlarda başarılı, özgür düşünebilen, katılımcı, inovatif, ekonomi, ticaret, yönetim, finans, hukuk, sağlık, bilişim ve teknoloji okuryazarı, köklerine ve değerlerine bağlı aynı zamanda çok iyi derecede yabancı dil bilen çok kültürlü dünya vatandaşları yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bütün bunları donanımlı kampüsümüzde, Doğa’nın eşsiz Anaokulunda “Çocuk Üniversitesi” eğitim modeli, ilkokulda “Yaparak Yaşayarak Öğrenme (Doğa Konseptli Eğitim Modeli)”, Ortaokulda “SOES Eğitim Modeli” ve Anadolu Lisesi’nde “TMBA Eğitim Modeli” ile gerçekleştiriyoruz.

Bu yıl okulumuzda eğitimi bilişim teknolojileri ile buluşturduk. Anaokulu 5 yaş gurubundan başlayarak çocuklarımıza bilişim teknolojileri eğitimi ve yazılım (kodlama) eğitimi veriyoruz. Çocuklar bu konuda inanılmaz başarılılar. Bilişim eğitimi programı, Anaokulu’ndan başlayarak ilkokul, ortaokul ve lise de her kademe de giderek daha profesyonelleşen bir boyuta ulaşmayı hedefliyor. Bilişim teknolojileri eğitiminde öğrencilerimiz tasarımlarını 3D (üç boyutlu) yazıcılarla hayata geçirebiliyorlar. Bu konu ile ilgili ilerleyen günlerde, Türkiye genelinden profesyonellerin de katılacağı bir “Maker Day” etkinliğine ev sahipliği yapmamız söz konusu dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti.

Bu yıl Anaokulu ve Anadolu Lisesi 12. Sınıflar için özel fiyat politikası izleyeceğiz, Anaokulunda Ocak ayı içerisinde kayıtlarımızda %25 indirim uygulayacağız ve bu indirim her ay %3 azalarak devam edecektir. Lise 12. Sınıflarda ise Ocak ayında yapılan kayıtlarda  %40 indirim uygulanacak olup  burada da her ay %3 azalarak indirim uygulanmaya devam edilecektir.

Anadolu Lisesi t-MBA Meclis Başkanı Onat Can Sağlam Doğa Okulu Anadolu Lisesi eğitim modelinden ve kendisine sağladığı faydalardan bahsederek ‘’ Doğa Okulu’na başlamadan önce bukadar özgüvenim yoktu. Önceden hiçbir şey bilmez ve hiçbir konuda söz sahibi olmazken,şuan bazı şeyleri bizlerin yönetiyor olması gurur verici’’ diyerek sözlerine okul içerisinde yapmış oldukları sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklerden bahsederek devam etti.

Ortaokul Meclis Başkanı Yiğit Koçyiğit ve Ortaokul Meclis Başkan Yardımcısı Tuana Kutlu ‘’Lüleburgaz Doğa Ortaokulu olarak,yaptığımız etkinliklerle farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Çocuklar Gülsün Diye Kampanyası 23 Ocak tarihine kadar devam edecek olup, tüm Doğa Okulları tarafından elde edilen gelir Genel Merkezimize gönderilerek bir Anaokulu yapılacaktır. Sessizliğime Kulak Ver kampanyasından elde ettiğimiz gelir ile ihtiyaç sahiplerine işitme cihazı alarak yardımlarda bulunduk. Bunun  yanı sıra Dünya Engelliler Gününde engelleri ortadan kaldırmak için kendi hazırladığımız videoları okulumuzdaki tüm öğrencilere izlettik ve engelli bir çocuğu okulumuzda misafir ettik’’ dedi.

İlkokul Meclis Başkan Yardımcısı Bilge Aydoğdu, kitap yardım kampanyaları düzenleyerek,kütüphanesi olmayan okullara kitap yardımında bulunduk. Geçtiğimiz günlerde düzenlemiş olduğumuz kermeste elde edilen gelirle, İlçemizde bulunan ilkokuldan 15 öğrenciye mont,atkı,bere ve eldiven alınarak yardımda bulunduk’’ dedi.

Anaokulu Meclis Başkanları Bulut Ata Şahin ve Yusuf Rüzgar Kartal, Dünya Engelliler Günü’nde Anaokulu olarak düzenlemiş olduğumuz kermesten elde edilen gelir ile 5 adet tekerlekli sandalye alarak ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunduk.’’ Dedi.

Bu yıl Eylül ayında üçüncü yılına başlayacak olan akademik başarısını il birinciliği ile taçlandıran Doğa Okulları Lüleburgaz Kampüsü, başarılarını arttırarak Eğitim Öncülüğünde devam ediyor.

Bu yıl TEOG’da; 5 öğrenci net çıkardı

31 Öğrenciden 21 i, 120 sorudan 100 ve üzeri doğru soru cevapladı.

5 Öğrenci 115 ve üzeri net yaptı.

1 öğrenci 120 sorunun 120 sinide doğru yanıtlayarak başarıya imza attı.

Lüleburgaz Doğa Okulu TEOG başarısının yanı sıra, 11. Ve 12. Sınıfları hızlandırılmış ders programları,etütler ve %100e varan burs imkanları ile üniversiteye hazırlamaya devam ediyor.

Doğa Koleji Lüleburgaz Kampüsü’nde öğrenciler her türlü teknolojik alt yapıya sahip sınıflarda ve etkinlik ortamlarında eğitim görüyorlar. Doğa’nın sisteminde altmış binin üzerinde ders videosu, binlerce soru ve sınav, online etütler,  vitamin programı, öğrenci asistanı ve kişiye özel başarı takip programı bulunuyor. Her öğrenci bu sistemden ücretsiz olarak yararlanabilmektedir.

 Detaylı bilgi almak için okula bekliyoruz. İletişim için 0530 787 68 05 - 0288 412 28 00 nolu telefonları arayabilirsiniz.

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek