Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 16 Ocak 2016, Cumartesi 09:57 tarihinde eklendi. 1366 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Toprak Davasını Kaynarca Belediyesi kazandı.

Kaynarca’da bir süre büyük şirketlerin toprak alması, Kaynarca Belediyesi ve Kaynarca halkı tarafından protesto edilmişti.
Toprak Davasını Kaynarca Belediyesi kazandı.

Kaynarca Belediye  Başkanı Serdar Türker  dün yaptığı açıklamada; “Edirne Bölge Idare Mahkemesi’nden bugün aradılar ve Müjdeyi verdiler. Değerli Arkadaşlar, sizlerle çok önemli bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum; 2014 Aralık ayında  Kaynarca’mızdan Kaçak Toprak alan firma için yasal işlem başlatmış ve firmaya resmi kurumlardan ceza kesilmesini sağlamıştık, sonra firma faaliyeti için izinler almıştı, işte biz o izinler için yargıya Müracaat etmiş ve Türkiye Cumhuriyetimizin Kanunlarına güvendiğimizi ifade etmiştik ve Dava açmıştık; sonra Profesörlerden Oluşan Bilir kişiler gelip rapor hazırladılar , Raporda bu tarlanın 1. Sınıf tarım arazisi OLDUĞUNU yani burada sadece Tarım yapılması gerektiğini ayrıca buraların Su kaynakları bölgesi OLDUĞUNU ve Kaynarca Belediyemizin HAKLI OLDUĞUNU rapor etmişlerdir.. Mahkeme kararını verdi ve Davayı Kaynarca Belediyesi Kazandı.  Biz Bizlere inanan Değerli Kaynarca halkına Özellikle 85 Yaşında OLMASINA rağmen yanımızda yer alan Şevket Özcan amcamıza, 85 yaşındaki Zeki Çamlı amcamız ve 83 yaşındaki eşi Mücevher Çamlı ya, meclis Üyelerimiz, muhtarlarımız Sn Nebahat Gürbüz, Gülseren Kiracı, Cavit Uğurel’e, Bizlere desteğe gelen milletvekillerimiz  Turabi Kayan, Vecdi Gündoğdu, Edirne Milletvekilimiz  Okan Gaytancıoğlu’na, Kırklareli Belediye Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Seyfi  Meriç’e, Kent Konseyi Başkanı Aydın Karakoç’a, Erdoğan Kantürer’e, O dönem Il Başkanımız olan Recep Zengin’e,  Ahmetbey Belediye  Başkanı  Mustafa Altıntaş, Poyralı Köyü'nün değerli halkı ve muhtarları Bülent Kayacık  ve Dayko Başkanı Nusret Bey,  Dayko Il Temsilcimiz  Göksal Çidem,  Ziraat Müh. Odası Başkanı Erol Özkan, her zaman destek veren Av. Bülent Kaçar’a, Belediyemiz Avukatı Özgür Üstün’e,  Ankara'dan destek veren Avukat  Zuhal Hanım’a basınımızın Güzide temsilcileri; Faruk Ceylan, Berkay Çamlı, Serkan Kocatürk, Metin KarakuşErhan Baycan, Erdoğan Erdoğan, Ertan Bayer, Özgün Tiran ve bizlere inanarak destek veren tüm çevre ve Doğa Gönüllüsü Değerli halkımıza çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek