Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 26 Ocak 2016, Salı 16:17 tarihinde eklendi. 1608 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Derbide gülen “Lüleburgazspor” 1-0

Lüleburgazspor, ligin ikinci devresinin ilk maçında karşılaştığı Babaeskispor’u 1-0 mağlup ederek ikinci devreye 3 puanla başladı.
Derbide gülen “Lüleburgazspor” 1-0

Bölgesel Amatör Ligi’nin on dördüncü haftasında kendi sahasında Babaeskispor’u ağırlayan Lüleburgazspor, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı 35 metreden şık bir gole imza atan Ali Rıza’nın golüyle 1-0 kazandı.

Dün, saat 13:30’da Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu’nda karlı bir havada oynanan mücadeleye taraftarın da desteğini arkasına alan Lüleburgazspor etkili başlayan taraf oldu.  Henüz maçın 5.dakikasında Ergin’in sağ kanattan yaptığı ortada ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet’in vuruşunu Babaeskispor kalecisi son anda kornere çeldi. Babaeskispor kalesinde ataklarını sürdüren Lüleburgazspor, aradığı golü, 30. Dakikada Ali Rıza’nın 35 metreden attığı şık golle buldu ve maçta 1-0 öne geçti.

Mücadelenin ilk yarısı 1-0 Lüleburgazspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına iki takımda kontrollü bir oyun ile başladı. Bu yarıda da rakibi karşısında iyi bir savunma yapan Lüleburgazspor, Babaeskispor’a pozisyon dahi vermezken, skor üstünlüğünü de korumayı başardı. Maçın kalan bölümünde sonuç değişmedi ve maç 1-0 Lüleburgazspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Bu sonucun ardından puanını 9’a yükselten Lüleburgazspor, puan sıralamasında Babaekispor’un üzerine çıkmayı başardı.

MAÇ KADROSU:

LÜLEBURGAZSPOR: Vedat Karakuş, Şaban Küreş, Onurhan Seven, Deniz Yusuf Topaç, Mahmut Rıdvan Cumurcu, Mehmet Aydın, Ergin Fıçıyapan, Uğurkan Durmaz,Ali Rıza Gündüz, Doğukan Çınar, Abdulkadir Orucoğlu

Uğur PİRPOR             

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek