Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 30 Ocak 2016, Cumartesi 09:18 tarihinde eklendi. 2082 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bercadia’nın açılışı görkemli oldu

Lüleburgaz’ın ilk ve tek Alışveriş-Veriş Merkezi Bercadia, 29 Ocak Cuma günü gerçekleştirilen görkemli törenle resmen hizmete açıldı.
Bercadia’nın açılışı görkemli oldu

Açılış törenine Kırklareli Valisi Esengül Civelek,  Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Asker, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca,  Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, İlçe Spor Müdürü Soner Polat, Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, Lüleburgaz Öğretmenevi Müdürü Hayrettin Özsoy, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler,  AK Parti eski Kırklareli Milletvekili  Şenol Gürşan, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri, Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Kırklareli İl Başkanı Kürşad Yamaner ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta önce ikramlar sunuldu sonra AVM için yaptırılan pasta protokol tarafından kesilerek açılışın hayırlı olması dilendi.

 

Daha sonra Bercadia AVM’nin 7 harika sinema salonundan birinde tanıtım filminin sunumu yapıldı. Sunumda önce Bercadia AVM’yi Lüleburgaz’a kazandıran Köknar Kağıt Karton Sanayi A.Ş.’nin tanıtımı yapıldı. Ardından Bercadia Alışveriş ve Yaşam Merkezi Bercadia tanıtıldı. AVM’nin Lüleburgaz’ın eski isimleri Bergule ve Arcadia isimlerinin birleşiminden oluştuğu ve Lüleburgaz’ı simgelendiği belirtildi.

Sunumun ardından Kırklareli Valisi Esengül Civelek ve beraberindeki protokol, Köknar Kâğıt Şirketi Genel Müdürü Yusuf Türkoğlu ve Şirket Yönetim Kurulu Başkanı İ. Hakkı Türkoğlu, Yönetim kurulu Üyesi Mehmet Türkoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Fatih Türkoğlu ve AVM Müdürü Erkan Genç nezaretinde AVM’yi gezdiler. Daha sonra AVM’nin giriş kapısında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Vali Civelek yaptığı konuşmada AVM’yi Lüleburgaz’a kazandıran Şirket Yönetimine teşekkür etti. Civelek “Günümüzde insanlarımızın güven içerisinde dolaşıp alış verişlerini yaptıkları, sıcak bir çay kahve yudumlayıp dinlendikleri AVM’ler çok önemli yer tutuyor. Bugün de burada Lüleburgaz halkına kazandırılan Bercadia AVM’nin açılışı için toplandık. Başta Köknar Kağıtçılık olmak üzere yapımında emeği geçen herkesi kutluyor tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Vali Civelek’in konuşması sonrasında AVM’nin kurdele kesimi gerçekleştirildi ve açılış töreni sora erdi.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek