Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 17 Şubat 2016, Çarşamba 09:36 tarihinde eklendi. 4516 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kevser Özkan’dan Özgür Kaya’ya faacebook’tan cevap “Yolumuz Çayanların yoludur diyenler çıyan çıktı”

Lüleburgaz Belediye Başkanı Yardımcısı Kevser Özkan, sosyal medya üzerinden yaptığı zehir zemberek açıklamalarla CHP İlçe Başkanı Özgür Kaya’ya tokat gibi bir cevap verdi.
Kevser  Özkan’dan Özgür Kaya’ya faacebook’tan cevap  “Yolumuz Çayanların yoludur diyenler çıyan çıktı”

Başkan Yardımcısı Özkan “Hepimizin kişisel bir tarihi var birileri bunu siyaset uğruna yerle yeksan edecekse ben buna izin veremem. Partimiz zarar görmesin deyip susuşumuz bizi töhmet altında bırakıyor ama partililerine bu kadar zarar verenleri de herkes görmeli” dedi.

Özkan “Bugüne kadar suskun kalışımız, haklı olduğunuzdan değil, birlik ve beraberliğe, dayanışma içerisinde olmaya en ihtiyaç duyulan şu günlerde CHP’nin ilkelerine bağlılığımızdandır. İlçe Başkanı ve yönetimi, birlik ve beraberliği değil, kışkırtma ve çatışmanın tarafı olmuştur. Partili belediye meclis üyelerini bile bir araya getiremeyen, gazetelerde ilan edilen, sağır sultanın duyduğu bildiği meclis toplantısının gününü tespit edemeyen, dedikodular üzerinden kamuoyuna açıklama yapmak, beceriksizliktir, ciddiyetsizliktir. Çabuk hırsız ev sahibini şaşırtır derler, böyle yaparak bu işler nasıl ve nereye kadar yürütülebilir hepimizce merak konusudur. Kışkırtmanın, çatışmanın tarafı olmayacağız. Gerçekleri paylaşma hakkımızı, ifade etme özgürlüğümüzü kullanacağız. (Bir savaştan sonra eleştiri yapanlardan biri, parmağını harita üzerinde gezdirerek Napolyon’ şöyle der: “Şuradan geçip önce orayı alsaydınız, sonra buradan geçip şurayı da alırdınız.” Napolyon güler, “Evet, oralar parmakla alınsaydı, öyle yapardım.” İşte strateji dâhisi Napolyon’dan aktarılan anekdota benzer anlattıklarınız, söylemekle değil “eylem”lilikle mümkündür. Tabi sizin eylemlilik algınız İçki sofralarından, iftar soflarına o da olmadı kahvaltı sofralarına giderken “yumruk havaya” dan ibarettir. Demokrasi, hukuk kuralları içerisinde yasal zeminde siyaset ve icraat işidir. Belediye Meclis üyelerini yazılı olarak çağırdığı toplantıya bizzat kendisi katılmamış, ne zaman geleceği konusunda hiçbir bilgi ve mazeret paylaşmamış 20 dakika beklemeden sonra katılan meclis üyeleri toplantı yerinden ayrılmıştır. Bundan sonra hiçbir ciddi davet tarafımıza ulaşmamıştır. Kahvaltılarla ilgili yapılan davetlerde kimin katılacağı ya da hangi nedenle kahvaltı organize edildiği bilgilendirmesi yapılmamıştır. Meclis üyeleri boş gezenin boş kalfası değildir. Her biri Lüleburgazlıların sevdiği saydığı meslek grubundan insanlardır. Hiçbiri bedava kahvaltı etme derdinde değildir. Mesai günlerinde yapılan kahvaltılara da işleri gereği, katılamamışlardır. Yapılan tüm eylemler, İlkesiz, içeriksiz, ikbal peşinde şov amaçlıdır. Dertleri sorun çözme değil, toplumu kışkırtmak olanlar “Yolumuz Çayanların yoludur dediler, çıyan çıktılar”. 90 günlük devri âlemde her nedense yolları bugüne kadar kendi siyasi partilerinin iktidar olduğu yerel yönetime hiç düşmemiştir. Ulusal ve uluslararası düzeyde gösterilen yerel başarıların hiçbirini ağızlarına almamış olmaları samimiyetsiz, ciddiyetsiz olduklarının apaçık ispatıdır” dedi.

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek